4 years of donebymyself.nl!

WINNER IS ANNOUNCED: CHANTAL HORSTHUIS, CONGRATULATIONS! :)

4 years of donebymyself.nl, yay me! Who would’ve thought this blog would survive this long since I started it impulsively on a rainy sunday? I know I didn’t :) So what do you do when it’s (kinda) your birthday? You host a giveaway! And this time it’s not an item, it’s.. Well, me!

I love blogging but I am a photographer at heart. My new years resolution is to photograph even more and share it here on my blog. So I would love to give away a shoot to one of you! Wether it’s a shoot of your family, your love for fashion/streetstyle, a newborn, your interior or maybe you’re a fellow babywearer and would love some photos of that time? I don’t mind what kind! Simply let me know your ideas and thoughts, I would love to hear all about them!

So what do you have to do?
– Leave a reaction below this post
– Please tell me what kind of shoot you prefer

For an extra entry (but not required)
– Share a photo on Instagram mentioning me (@donebymyselfblog) and use hashtag #donebymyselfgivesawayashoot

Giveaway only runs in The Netherlands & ends Friday February 2nd

Good luck everyone!

36 gedachten over “4 years of donebymyself.nl!

 1. Gefeliciteerd!

  Ik wil wel meedoen, wij ontdekten laatst dat hoewel P al 1 is, we nog steeds geen foto’s hebben van ons drietjes. En toevallig weet ik van je instagram dat je het geen probleem vindt om naar Amsterdam te komen ;).

 2. Ohhh wauw 4 jaar al! Zo tof ennnn I love je content!! En hey waarom zou ik ook niet lekker meedoen met je giveaway hihi! Ik bedenk me (veel te laat) dat dit mn laatste zwangerschap zal zijn er er dus nooit meer zo uit ga zien.. (gek idee, en de bedoeling is dat we t bij 2 houden haha) dus ik zou dat nog zo graag heel mooi vast Willem leggen.. en als ik te laat ben (time is ticking) zou ik het zo mooi vinden om van ons complete gezin straks mooie foto’s te hebben.. Of gewoon van mama zelf, ook altijd leuk hihi! Keeeep on going in ieder geval! Xx

 3. Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk! Ik doe met liefde mee om mijzelf en mijn meiske al dragend vast te laten leggen. Wij houden enorm van draagdagen en draagwandelingen, maar krijgen dit niet echt mooi vast gelegd. Dus yay, wij doen mee! Geniet van jouw dag!

 4. Ik zou ook wel heel graag een fotoshoot van mijn lieve baby winnen! Zeker nadat hij deze hele week in het ziekenhuis heeft gelegeb met een dubbele buikgriep :( Dus nu dubbel duimen! Voor zijn herstel en voor het winnen :) en als je Amsterdam mooi vindt weet ik zeker dat Delft ook in de smaak zal vallen ;)

 5. Jeetje zo lang al weer! Gefeliciteerd :)

  Heb vooral toen wij zwanger waren veel lopen zoeken naar ideeen die anders waren zo ook bij jouen mia terecht gekomen.
  Het kijkt gezellig weg op je insta en klikt vaak even door naar hier. Als ik dan ook mag kiezen, zelf nogal zoekende wat ik wil met instagram, zou ik wel wat mooie kwaliteit buitenfoto’s van mij, marenna en ons gezin willen om te delen, maar vooral zeki met Marenna. Hier zitten nog ideeen om met die 2 iets te doen namelijk ;-)

 6. Gefeliciteerd!

  Dit vind ik dus heel tof! Want ik sta of als een walvis of als een complete moron op de foto. Vooral als vriend ze gemaakt heeft. Ik zou het supertof vinden om een mooie en ‘spontane’ foto te hebben van ons vier. En dat is nogal een uitdaging. 😅

 7. Gefeliciteerd!!

  ik kan altijd gokje wagen :-) Ik zou dolgraag een shoot willen voor mijn twee dochters van 3 en 5 jaar oud. Tuurlijk heb ik foto’s van ze, heel veel. Maar zo weinig echt mooie, professionele foto’s. En dat is jou wel toevertrouwd.

  Groet Freya

 8. Wat een originele winactie! Ik zou graag een interieurshoot willen winnen. Ben trots op mijn interieur, maar heb geen idee hoe ik het goed op de foto moet krijgen… 😅

 9. Ik doe graag mee! Mijn zoontje is nu vier weken oud, en een familyshoot lijkt me tof! Het liefst buiten of in een toffe stad. Ouders worden is zo bijzonder! Heftig intens en mooi! Heel gaaf om dat vast te leggen.

 10. Wat gul van je! Ik geniet altijd van je mooi geschoten llaaatjws – dus het idee dat je ons (incl.manlief en 2 kids) op de foto kunt zetten: I’m in!
  Ik realiseer me nu ook dat we nog niet mooie gezinsfotos hebben sinds de komst van ons zoontje (4 maand geleden)

 11. Wat leuk! Gefeliciteerd!

  Ik ben via mijn collega ( je schoonmoeder toevallig! ) bij je Instagram en blog terecht gekomen en vind het zo leuk om mee te lezen en mee te genieten van alles wat je plaatst!

  Ik ben op dit moment bijna 28 weken zwanger van ons eerste kindje. Een poosje geleden zag ik dat je een newborn shoot had gedaan, zo mooi. Dat lijkt mij erg leuk van onze kleine. Wat mooie foto’s van mijn buik tijdens mijn zwangerschap lijken mij ook fantastisch! Eigenlijk vind ik alles leuk :)

  Ik hoop dat ik nog lang mee kan lezen en genieten van de foto’s en verhalen die je plaatst. Op naar de 10 jaar!

 12. Joepieee, 4 jaar gefeliciteerd!! Een familie shoot zou heel erg leuk zijn! Op een niet alledaagse plek! Dat we met ons viertjes weer eens vastgelegd worden, dat is alweer veel te lang geleden! Mooie herinneringen voor de kindjes voor later! ❤️

 13. Wat een leuke give-away!! Ik zou wel een fotoshoot van mijn 3 kids willen. Wordt een uitdaging want de middelste houdt niet van op de foto gaan …
  Heel veel succes met je blog! Ik vindt het leuk om te lezen en te kijken. Je bent een van de weinige woonblogs die ik nog volg omdat ik vind dat je een heel eigen stijl hebt!! En een lief schatje 😉 dat af en toe voorbij komt.
  Groetjes Christel

 14. Ik doe ook graag mee. Alleen al omdat je foto’s zo mooi zijn en omdat je als moeder zelf bijna nooit met je kind op de foto komt evenals met je gezin. Zet ‘m op voor de volgende 4 jaar; al komt dat wel goed! 😁

 15. Van harte met je ‘verjaardag’! Ik volg je al heel lang en met heel veel plezier en het is zo leuk om te zien hoe je blog verandert is in de loop der jaren. Het is wat mij betreft alleen maar mooier en beter geworden. Keep it up, ik ben fan!

  Ik doe heel graag mee aan je winactie. Mijn dochter is even oud als jouw dochter en ik geef haar nog steeds borstvoeding. Helaas heb ik hier geen mooie foto’s van en dat lijkt me een goede reden om mee te doen :) Zeker omdat de kans groot is dat er geen babytjes meer in ons gezin komen (ze is nummer 3 ;)). Ik weet zeker dat jij er geen standaard plaatje van zal maken – waar mijn voorkeur ook niet naar uit gaat – , het mag best een beetje Vogue en fierce zijn!

  Hoop dat je hier net zo enthousiast van wordt als dat ik ben, keeping my fingers crossed :)

 16. Ik volg je sinds kort en vind je stijle super inspirerend! En je fotos erg mooi. Een shoot door jou lijkt me super. Mijn zoontje is nu bijna 8 maanden en de eerste 6 maanden waren heel heftig voor ons hele gezin. Een shoot van ho we nu eindelijk kunnen genieten en ontspannen zou een cadeautje zijn! Liefs Yasemin

 17. Ik doe heel graag mee! Mijn jongste is bijna even oud als Mia (scheelt 1 dag) en iedere keer nemen we ons weer voor om met zijn 4en op de foto te gaan, maar komt het er niet van. Al bijna anderhalf jaar dus… ik kijk vooral op je blog en insta voor kleur insoiratie, al zijn al onze muren in ons huis nog wit haha

 18. Natuurlijk doen we mee! Kijk al wat jaren op je blog en geniet van al je prachtige foto’s! Je prachtige draagdoeken zijn jaloersmakend en de blogs van de laattse tijd steeds puurder! Een mooie lifestyleshoot ban de zwangerschap of straks met baby 2 erbij zou geweldig zijn! Ik zie het al voor me, baby 2 in een prachtige doek en Kees er trots naast! Ga nog veel jaren zo door Marit! Wij blijven volgen! Liefs Anique

 19. Gefeliciteerd Marrit, ik geniet altijd van je interieur, bloemen en van Mia natuurlijk! Op naar weer 4 jaar inspiratie 😃 Ik zou ook wel een fotoshoot willen winnen van mijn huis, ben altijd wel veel bezig met de styling maar echt leuke foto’s heb ik niet. Liefs

 20. Hee Marrit! Jaa wauw 4 jaar alweer 😍 ik weet nog hoe je begon. Super leuk om te zien hoe je gegroeid en ontwikkeld bent. Ik volg jou, je gezin en je blog nog steeds met veel plezier. En voor de give-away waag ik graag een kansje! Het lijkt mij wel heel erg leuk om weer eens wat foto’s van mij en Jurre en als gezin te hebben. En Sloten, het plaatsje waar wij wonen leent zich denk ik voor hele leuke foto’s in de oude straatjes. Eerlijk is eerlijk, ik zet Jurre de hele dag op de foto, maar als het gaat om foto’s van mezelf ben ik niet zo’n held.. Maar ik vind het zo waardevol om toch wat foto’s van ons als gezin te hebben.

 21. Gefeliciteerd! Time flies…

  Als ik de fotoshoot zou winnen zou ik graag een aantal mooie sfeerbeelden willen ik kan gebruiken voor mijn webwinkel, Mijn webwinkel bestaat deze maand 2 jaar en ik ben bezig met een kleine restyle, en daar horen nieuwe foto’s bij.En misschien 1 of 2 foto’s van mezelf omdat ik er altijd zo enorm onelegant op sta… Anyway veel succes en veel plezier met alles wat je doet.

  Liefs Kirsten

 22. Hey Marrit! Gefeliciteerd met je 4 jarige jubileum!
  Het lijkt mij leuk om foto’s te hebben met onze kleine Esmé,
  Ik ben die zelf ontspannen nu ook wel beu 😂.

  Op naar nog eens 4 jaar! Of 40 😉 x

 23. Jeej, 4 jaar! Gefeliciteerd! Ik ga zelf eigenlijk het liefst níet op de foto, maar vandaag krijg ik de sleutel van mijn eigen werkruimte (zo spannend). Dit weekend heel hard klussen en mooi inrichten – veel wit, blank hout, planten en véél licht – en dan heb ik eindelijk tijd om mijn website af te maken. Daar moeten natuurlijk mooie foto’s op, van mezelf ín de nieuwe werkruimte. Met jou achter de camera durf ik het wel aan! 🙏🙏.

 24. Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee, ik zou zo graag wat mooie foto’s van de alledaagse bezigheden in ons gezin willen hebben. Een ‘day in the life’ shoot dus!
  Ik vind je foto’s prachtig en volg je graag! Xx Jacoline

 25. Nou wel een beetje op de valreep, maar hierbij dan toch. Helaas geen schattige kids of to-die-for interieur hier, maar wel genoeg andere dingen. Binnenkort ga ik een nieuw platform lanceren en zou het super tof vinden om daar foto’s van te hebben. Persoonlijk, ondernemen en creatief staan hierin wel centraal denk ik! Ik wens heb veel succes met het maken van een keuze, zoveel bijzondere reacties! Fijne avond!
  Liefs Hilde

Geef een reactie