Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Acerbis

Acerbis

Ik ben iemand die urenlang op de website van MisterDesign kan bladeren, op zoek naar inspiratie, of gewoon, het bladeren door de meest prachtige Design meubels. Een tijd geleden ontdekte ik een nieuw merk genaamd Acerbis, een van oorsprong Italiaans merk met prachtige, tijdloze meubels. Ik laat je in deze blog vandaag graag meer van dit merk zien, en mijn persoonlijke favorieten. Kijk je mee?

Omdat we op zoek zijn naar een nieuwe eettafel, was de Acerbis Maestro het eerste product wat ik van Acerbis tegenkwam. Geïnspireerd door Japanse esthetiek, met een prachtige semi-open basis door de tientallen verticale latten in het onderstel. Een tafel die daarom direct mijn aandacht trok, en me nieuwsgierig maakte naar dit merk.

Toen ik dit merk verder bekeek, viel mijn oog direct op de Storet Ladekast. Verkrijgbaar in twee afmetingen, maar ik zag hem direct zoals op de foto hierboven: als een prachtig nachtkastje naast een bed. Ik blijf zelf het meeste fan van een nachtkastje met opbergruimte, en dit ontwerp combineert functionaliteit met schoonheid. Nog leuker: hij is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Wat dacht je van roze, of burgundy? Ik ben fan!

Ook de Life Bank is een vermelding waard in deze blog. Met zijn prachtige frame van hout en modulaire karakter, is er voor iedereen een droombank mee samen te stellen. Ik ben vooral heel erg fan van de koperkleurige bekleding, zoals op de foto hierboven. Deze kleur voegt zoveel warmte toe, aan elke kamer! Maar uiteraard is de bank ook verkrijgbaar in andere kleuren, passend bij jouw interieur.

Wat mij betreft een merk om in de gaten te houden, Acerbis. Een prachtige collectie vol functionele en stijlvolle ontwerpen, uit het net zo prachtige Italië. Ik hoop dat je deze sneak peek in dit merk leuk vond om te lezen. Fijne dag!

Liefs, Marrit