Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Moormann

Moormann

advertorial

Tijdens het rondneuzen door de prachtige design meubels op de site van MisterDesign, kwam ik uit op een merk dat ik nog niet eerder had gespot: Moormann. Als liefhebber van (overvolle) boekenkasten was ik direct geïntrigeerd want ik zag prachtige foto’s voorbij komen. Ik deel deze toffe beelden vandaag graag met je in deze blog. Kijk je mee?

Zoals ik al zei, ik ben dol op boekenkasten. Vol met leesboeken, uiteraard, want ik ben dol op lezen. Maar eigenlijk nog meer – en vandaar dat ik direct aansloeg op de foto hierboven – op boekenkasten vol inspirerende koffietafelboeken. Boeken die gaan over kunst, fotografie, designstijlen, noem het maar op. Als ik zo’n kast spot op een foto (of nog beter, bij iemand thuis!) zoom ik altijd even in op welke boeken ik kan spotten. Soms zie ik een boek dat ik zelf thuis in de kast heb staan, en soms boeken die ik direct aan mijn wensenlijstje toevoeg.

Waarom ik dit soort boekenkasten zo leuk vind, is dat het iets zegt over de bewoners. En dat is nou juist waar ik naar op zoek ben in een interieur: wie wonen er, en waar houden ze van. Zo’n kast, vol met schatten, geeft altijd enorm veel waardevolle inspiratie om iemand te leren kennen.

Goed, Moormann dus! Het leuke aan deze Moormann FNP kast is dat deze volledig naar wens samen te stellen is. Een hoekje over in huis voor een kleine kast van 1 meter breed, of juist een wandvullende kast van een paar meter mét ruimte voor je TV – het kan allemaal! Ik houd van dit soort systemen omdat er voor iedereen iets perfects te creëren is. Het systeem kan zelfs uitgebreid worden met lades, deurtjes, een ladder of zelfs met een geïntegreerd uitklapbaar bureau. Zoals ik al zei, voor ieder wat wils.

Ik moest deze tip echt even met jullie delen, en ik hoop dat het jullie inspireert. Ga voor meer boeken in huis, in zo’n toffe kast. Succes gegarandeerd!

Bedankt voor het lezen,

Liefs, Marrit