Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

In mijn zoektocht naar een nieuwe eettafel bevond ik me op de website van MisterDesign, waar altijd genoeg inspiratie voor design meubelen te vinden is. Ik zag dat zij het merk Pilat&Pilat verkopen en wil je vandaag op de blog graag iets meer vertellen over dit prachtige, Nederlandse designmerk. Ik licht uiteraard ook een paar meubels uit die je zeker gezien moet hebben!

Laat ik bij het begin beginnen: Pilat&Pilat is een designmerk dat zich richt op houten meubels, zoals je in de foto’s zult zien. Het is een echt familiebedrijf met veel aandacht voor duurzaamheid en vakmanschap. “Alles draait om mensen bij Pilat&Pilat”, schrijven ze zelf op hun website. Dat zie je bijvoorbeeld door de namen van de modellen, die namen dragen van een van de familieleden. Je snapt dat ik op dit merk uitkwam in mijn zoektocht voor een nieuwe eettafel!

Ik ben vooral heel erg fan van de Wybe eettafel, met zijn diamantpatroon op het tafelblad. Vooral in een houtsoort zoals walnoot komt dit patroon geweldig tot zijn recht en daarmee vind ik deze tafel een prachtig voorbeeld van het vakmanschap van Pilat&Pilat, en kon hij in deze blogpost niet ontbreken. Maar ook een Annelies kapstok is een toevoeging voor elke ruimte, en door zijn neutrale uiterlijk passend in elk interieur. Die vind je 2 foto’s hierboven.

Naast de meubels mag ook gezegd dat de fotografie en styling van dit merk elke keer spot on is.

In mijn zoektocht naar een nieuwe eettafel spreekt een ovalen vorm mij enorm aan, en uiteraard heeft Pilat&Pilat dat ook in zijn assortiment. Mocht je je willen vergapen aan prachtig, tijdloos design. Bekijk dan zeker eens hun “Famylje Book”, waar alle designs op een rijtje staan. Een aanrader!

En jij, wat is jouw favoriet uit de collectie van Pilat&Pilat? Ik ben zeer benieuwd.

Bedankt voor het lezen, fijne dag!

gr Marrit