Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

PP Møbler

PP Møbler

advertorial

Vandaag op de blog aandacht voor een paar échte designklassiekers in interieurland, namelijk Design meubels van het merk PP Mobler. Bekend van de “Flag Halyard” stoel, een stoel waarvan ik hoop dat hij ooit in ons huis mag staan. Echte iconen, die je vast zult kennen als je de foto’s ziet. Kijk je mee?

Ik schreef het hierboven al, dit merk is veelal bekend vanwege de Flag Halyard stoel. Een stoel waarvan ik me nog heel goed herinner dat ik deze voor het eerst zag, en er direct door geïntrigeerd was. Een stoel die direct de aandacht opeist in een zithoek, met een combinatie van verschillende materialen, en het overduidelijke comfort door de schapenvacht erin. Direct verliefd was ik, en de liefde is nooit voorbij gegaan. Ik ben een fanatieke lezer, en ik zie mezelf al helemaal liggen.

Maar als je denkt dat PP Møbler alleen maar deze stoel produceert, kan ik je bij deze laten zien dat ze nog veel meer moois aanbieden. Wat dacht je van “PP Mobler Chair”, een eetkamerstoel zo iconisch dat hij met deze naam weg kan komen. Of de “Peacock”, en de “Cirkel” lounge stoel. Je merkt, er is nog veel meer moois te vinden onder dit merk.

Als je zo de foto’s bekijkt, zie je een duidelijke lijn in de meubels van PP Møbler. Veel gebruik van hout, bijzondere vormen, en designs die voor zichzelf spreken. Stoelen die zelfs in een hoek aandacht vragen. En boven alles: tijdloos. Stoelen die zijn ontworpen in de jaren ’50, en vandaag de dag nog steeds zo mooi, en actueel zijn. Een kunst!

Ik hoop dat je dit een leuk inspiratierondje vond! En wie weet, siert deze Flag Halyard op een dag een van de kamers in ons huis ♥

Bedankt voor het lezen en fijne dag!

Liefs, Marrit