Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Do it yourself: canvas

IMG_4901

Op Pinterest is Heel Erg Veel inspiratie op te doen. Zowel voor de inrichting van je huis, maar ook voor DIY projecten. Ik heb dan ook daar een mapje gemaakt met wat ik nog eens wil gaan maken, waaronder een foto van een canvas boven een bank met de tekst “you should put something really great here”. Supertof, wat mij betreft! Na even googlen bleek het van de kunstenaar Ian Stevenson te zijn. Ik voelde me even bezwaard om dit na te maken, want in principe is het dan kopiëren. In dit geval wil ik jullie dus in ieder geval duidelijk maken dat ik deze tekst niet zelf heb bedacht :-) Ik heb er wel wat aan veranderd, ik gebruikte de achterkant van een canvas en maakte de tekst rechtop staand ipv liggend.

IMG_4902

Ik vind de achterkant van een canvas geweldig om te gebruiken door het zichtbare hout en de nietjes. Nu nog bedenken waar ik deze op ga hangen!

________________

On Pinterest I found this cool photo with a canvas above a couch saying: “you should put something really great here”. After some googling I discovered that the artist of this canvas is Ian Stevenson. So I did not invent this DIY myself! I used the back of the canvas, because I like the rough look of it. Now I have to find a cool spot for it!Geef een reactie