Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Do it yourself én stylingtip: verschillende stoelen aan je eettafel

IMG_3663

Needless to say denk ik; ik hou van wit. En ik heb een verslaving: het kopen van stoelen. Gelukkig kosten de stoelen die ik koop allen niet zoveel, dus dat is nog te overzien. En ik hou ook van het veranderen van mijn interieur. Al deze dingen komen samen aan onze eettafel. Hoewel ik het niet echt bijhoud, denk ik dat er twee keer per week hier gewisseld wordt met stoelen.

De foto hierboven is wit, wit, wit. Ik vind het mooi, maar wil je ook het effect laten zien van verschillende kleuren & materialen.

IMG_3662

Nu er een zwarte stoel bij de tafel staat, wordt het plaatje alweer heel anders.

IMG_3661

Met houten stoelen breng je meer structuur in je interieur, en kleur natuurlijk.

IMG_3657

De stoel links bestaat uit metaal, hout & leer. Zo heb je een mooie mix van materialen. De kleur van het cognacbruine leer en hout komt terug in de twee spijlenstoelen.

De voordelen van verschillende stoelen aan je tafel is dat je makkelijk kunt afwisselen en je bent niet gebonden aan een set stoelen, en dus ook niet aan een vaste prijs. Ik koop mijn stoelen via Marktplaats of bij de kringloopwinkel. Hartstikke budget dus! Ik zou je willen adviseren het eens uit te proberen, en ontdek wat bij jou mooi staat, en wat bij je past.6 thoughts on “Do it yourself én stylingtip: verschillende stoelen aan je eettafel”

Geef een reactie