Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Do it yourself en stylingtips: keuken

IMG_4111

Vandaag moet ik een drempel over; die van onze keuken. Want mooi is-ie niet. VTWonen-waardig al helemaal niet. Maar ik wil het toch delen, omdat ik er wel een project van heb gemaakt. En omdat ik vind dat het toch aardig opgeknapt is. Daar gaan we!

IMG_4122

Zo zag de keuken eruit. Een klein woningstichting-blokje met beschadigde tegeltjes op de vloer. Plus alle troep die bij een verbouwing komt kijken. Kun je je voorstellen dat ik even een drempel over moet, met al mijn normaliter zo gestylede foto’s? Onze keuken heeft twee grote ramen waar ’s ochtends en ’s avonds de zon heel mooi binnenvalt.

IMG_4121

Op de een of andere manier dacht ik dat ik de keuken grijs wilde, waarom weet ik eigenlijk niet zo goed. Twee weken geleden bedacht ik dat wit veel mooier zou zijn, zie foto hierboven. Maar goed, grijs it was. Hier zitten de oude handgreepjes er nog op, dit is echt een tip die ik je wil meegeven. Met nieuwe greepjes knapt je keuken echt op!

Ik heb dus eigenlijk twee tips: spuit of verf de deurtjes in de voor jou gewenste kleur en vervang de handgrepen. Zo heb je voor heel weinig geld echt een leukere keuken. Om je keuken wat gezelliger te maken gebruik je je werkblad om kookgerei uit te stallen. Ik eindig met wat close-ups hoe ik dat gedaan heb.

IMG_4117

Ik hou erg van koken en dus wil ik dat dit zichtbaar is in de keuken. Door al je oliƫn uit te stallen en je kruiden, kleed je je keuken iets meer aan.

IMG_4112

Onze apparaten passen wel verdacht goed bij elkaar he? Hier zie je ook duidelijker de nieuwe handgreepjes.

IMG_4113

Een messenblok, een vaas met uien & knoflook en je snijplanken neerzetten is ook een leuke manier om je liefde voor koken te laten zien en je keuken aan te kleden.
______________

Today a big step for me: to show you my plain and boring kitchen. Because we rent our house, we won’t invest in a modern kitchen, but I wanted to show you how I improved the look of our kitchen with a small budget. I painted the doors white and put new handles on them. Still not very pretty, but I think it’s a great improvement!4 thoughts on “Do it yourself en stylingtips: keuken”

  • Wat een leuk idee! De keuken die wij straks in ons ”nieuwe” huis krijgen is ook niet mijn smaak. We gaan in het huis van mn schoonouders wonen maar de keuken is zo niet mooi, haha.. Helemaal een nieuwe keuken willen we ook niet omdat mijn schoonvader deze zelf heeft gemaakt en het erg degelijk en goed is. Dit zijn idd erg leuke tips. Ik denk dat ons keuken daar dan ook erg van opknapt! :)

    • Ik hoop dat je er wat mee kunt Dita! Je kunt de kastjes vast wel spuiten of verven, dan ziet het er al heel anders uit.. Wanneer gaan jullie verhuizen?

Geef een reactie