Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Do it yourself: gouden accenten

IMG_5707

Met een spuitbus kun je gemakkelijk en goedkoop kleine aanpassingen aan je interieur doen. Zo heb ik altijd wel een witte spuitbus in huis, voor vaasjes en dergelijke. Al een tijdje liep ik rond met het idee wat gouden accenten in huis aan te brengen, en dus ging ik naar HEMA om daar een gouden spuitbus te kopen. Ik had wel wat artikelen van glas (waaronder simpelweg twee glazen potjes waar pastasaus in heeft gezeten) die ik over wilde spuiten.

IMG_5703

Deze fles was van groen glas, maar doordat ik er wel eens bloemen in heb gehad, was de binnenkant wat mossig geworden. Een perfect excuus om deze over te spuiten!

Doe dit vooral buiten, want met de gassen die vrijkomen wil je niet geconfronteerd worden. Bespaar jezelf hoofdpijn en zoek een windvrij stukje buiten op.

IMG_5705

De achterste fles heb ik ooit gekocht bij IKEA, de voorste zijn zoals ik al zei potjes van pastasaus. Zo houd je het helemaal budget vriendelijk!

Het leuke van glaasjes en vaasjes overspuiten is dat als je de kleur zat bent, je het zo weer overspuit. Ideaal voor een wispelturige interieurblogger zoals ik ;-)

______________

I love to spray paint, because it is such an easy way to adjust your interior. this time I chose gold and I really love the “edge” it adds to our interior. Save yourself the headache and always spray paint outside. Trust me, I’ve been there ;-). Try out different colors. Enjoy!Geef een reactie