Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Do it yourself: kapstok van pallethout

IMG_4691

Pallets zijn al een aantal keer voorbij gekomen op mijn blog. Als headboard, als vlonder in de tuin. Een hele tijd terug heb ik pallets gebruikt om een tafelblad mee te maken, daar moest ik een pallet voor uit elkaar halen. De twee planken die daarbij heel bleven, maakte ik een kapstok van.

Het is eigenlijk heel simpel: bij de bouwmarkt koop je haakjes naar keuze. Ik koos ervoor om verschillende haakjes te gebruiken, dit geeft een speels effect. Je hebt ook iets nodig om de twee planken met elkaar te verbinden, ook hier zijn in de bouwmarkt genoeg oplossingen voor te vinden. Dan is het een kwestie van met een schroevendraaier de haken bevestigen en de planken aan elkaar. Klaar!

IMG_4692

Hier een duidelijkere foto. Super simpel, met een gaaf effect. Dit kun je als kapstok in de gang ophangen, bij ons hangt het boven en gebruikt mijn Verloofde het om zijn gitaarkabels aan te hangen. Praktisch ook nog dus.

_____________

Today on the blog this super easy and handy coat rack. You just take two wooden planks and attach them to each other. Then you buy different (of all the same off course) hooks and screw these onto the planks. That’s how easy it is!4 thoughts on “Do it yourself: kapstok van pallethout”

Geef een reactie