Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Kringloopvondst én do it yourself: stoelen verven

IMG_3394

Bovenstaande foto zette ik een tijdje geleden op Instagram. De stoel die je vooraan ziet, is een zelf opgeknapte stoel. Ze staan al een tijd in ons huis maar ik wilde er toch nog een blogpost over schrijven om te laten zien hoe ze eruit zagen hoe ik ze kocht. Wat mij betreft doen ze nu niet onder voor de eetkamerstoelen van het merk Zuiver!

IMG_3889

Deze stoelen kocht ik voor €4 per stuk bij de kringloopwinkel. Ik vond het model zo mooi, en kon daarom wel door de verfvlekken heen kijken. Een middagje schuren en verven verder, had ik de perfecte eetkamerstoelen voor nog geen €10!

En zo zijn ze geworden!

IMG_3899

IMG_3663

Deze foto komt uit deze blogpost, waar ik het effect laat zien van verschillende eetkamerstoelen aan je eettafel. Hoewel de stoelen wel eens van plek wisselen staan ze toch al heel lang in de woonkamer. Gezien mijn onrust zegt dat héél veel :-)

________________

In this post I wanted to show you that you don’t have to spend a lot of money on chairs for your dining table. I bought these two chairs at the thrift shop, and painted the chairs white. I love them! They cost me under €10, isn’t that great?8 thoughts on “Kringloopvondst én do it yourself: stoelen verven”

  • Wat mooi. Ik vind jammer genoeg van zulke gave vondsten bij de kringloop. Op de een of andere manier zie ik ze gewoon niet.
    Ze zijn na het schilderen heerlijk fris, mooi zomers :)

    • Ik kom heel vaak in de kringloopwinkel en 90% van de tijd vind ik er niets voor in huis, het is echt geluk hebben! En het scheelt ook per winkel, die in Steenwijk (vlakbij mijn werk) vind ik heel vaak iets, die vlakbij ons huis eigenlijk nooit. Ik ben ook erg blij met de stoelen, dankjewel!

  • Super leuke stoeltjes! Ik heb zelf op marktplaats ook zulke leuke stoeltjes gevonden. Ik ben benieuwd waarmee jij de pootjes hebt geverfd? Heb jij hier speciale verf voor gebruikt?

    • Ik heb niets met de poten gedaan, die waren al deze kleur. Maar als het wel nodig zou zijn zou ik deze denk ik overspuiten met een spuitbus. Lijkt mij wel makkelijkst :) Anders moet je aan metaalverf denken!

Geef een reactie