Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Nieuwe salontafel!

IMG_3927

Heel lang hadden wij geen salontafel in huis staan. Het huis lijkt mooi open, krukjes naast de bank werkten voor ons prima en als er bezoek kwam konden we zo iets aanschuiven wat als salontafel diende. Maar toen ik vorige week bij de kringloopwinkel een salontafel op 1 poot zag staan, moest ik die hebben. En als je verloofde – die het begrijpelijkerwijs wel eens moeilijk heeft met alle veranderingen die ik in huis doorvoer – dan voorstelt deze mintgroen te verven, sja, dan moet je daar natuurlijk wel gehoor aan geven! Dus vandaag eigenlijk een alles in een: een kringloopvondst, een DIY & een shoplog.

IMG_3931

De kleur is lastig op de foto te krijgen, vandaar dat ik in de foto van de lamp de kleuren wat heb versterkt. Dat is eigenlijk de kleur, wij noemen het zeegroen. De lamp op deze manier bewerken is in deze blogpost al naar voren gekomen, op zolder heb ik dit met donkergrijs gedaan. Dat de kleur van de salontafel in de plafondlamp terug komt vind ik een erg leuk detail!

IMG_3932

Zo zag de tafel eruit toen ik deze kocht, omdat het een mooie kleur was heeft het wel even zo gestaan in de woonkamer, maar ik vond het niet bij de rest passen. Dus hup, in de grondverf!

IMG_3933

Hier zat de eerste laag grondverf erop en stond de pot groene verf klaar. We waren erg benieuwd hoe het zou worden, maar tegelijkertijd: als het niet mooi is verf je er zo weer witte verf overheen.

IMG_3930

Wij zijn er erg blij mee! Ik verwacht dat er wel meer items in huis deze kleur gaan krijgen, als ik eenmaal begonnen ben..

___________

For a while we didn’t have a coffee table in our house and we didn’t mind. But when I saw this cool retro table on one leg at the thriftshop, i had to buy it! The color of the wood was really nice, but it didn’t match our house so at first I painted it white. My fiancé came with the idea to paint it sea green, and this is the result. I think I will paint some more items in this color, to match the table. It is such a vibrant color!6 thoughts on “Nieuwe salontafel!”

Geef een reactie