Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Do it yourself: prikbord van onderzetters

IMG_2997

Vandaag laat ik je zien hoe je van goedkope kurken onderzetters een prikbord kan maken. Goedkoop, makkelijk en leuk om naar te kijken!

Deze kurken onderzetters zijn oa bij Ikea en Action te koop, bij Ikea kosten ze €1.59 per 3 (!). Je kunt ervoor kiezen een klein aantal op te hangen, of pak een groot gedeelte van de muur. Wij hadden eronder eerst een bureau staan en gebruikten de breedte van dat bureau. Inmiddels staat er een logeerbed en zou het eigenlijk mooier zijn meer onderzetters op te hangen.

Wij hebben er foto’s hangen, je kunt het zo druk maken als je zelf wilt! Hoe meer foto’s, hoe drukker. Hoe meer kurk er zichtbaar is, hoe rustiger. Wij gebruiken een naaldje om de foto erop te prikken, of een klemmetje.

IMG_2996IMG_2995

 

 

 

 

 

 

 

 
In ons vorige huis had ik in al mijn naïviteit de onderzetters opgeplakt door middel van dubbelzijdige tape. Dat kan ik je niet aanbevelen! Toen we moesten verhuizen, bleek die tape al het verfwerk mee te nemen. Een hele klus om eraf te pulken en de mooi geverfde muur naar de knoppen. Ik zou je willen adviseren de onderzetters op te hangen met “Buddies” van het merk Pritt. Dat zijn die kauwgum-achtige vierkantjes die je behang/verf wél mooi houden!

Oke, nog één plaatje :-)
IMG_2999Geef een reactie