Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Schouw makeover met Arte Facet behang

Schouw makeover met Arte Facet behang

Verliefd was ik, direct, op dit behang van Arte Walls. En eigenlijk wist ik ook direct wel welk deel in ons huis ik dit voor wilde gebruiken. Soms heb je dat!

De schouw in onze woonkamer is altijd een eyecatcher geweest, want door middel van verf zette ik deze altijd even in de spotlight. Hij was lang pikzwart, echt een statement in de kamer. Eerder dit jaar verfde ik de schouw beige, maar toen ik de overige wanden in de woonkamer ook beige verfde wist ik dat ik weer iets met de schouw moest doen, om deze weer de aandacht te geven die het verdient. En dit keer ging ik niet aan de slag met verf, maar met behang!

In de laatste maanden heb ik een grote liefde voor behang ontwikkeld, en toen ik van Arte behang uit mocht kiezen voor dit project, wist ik direct dat ik voor het Arte Facet behang wilde gaan, in goud. Ik koos voor dit behang vanwege de prachtige textuur, en voor deze kleurstelling (er zijn er nog veel meer) omdat een gouden schouw mij nog alle vrijheid zou geven mocht ik de woonkamer weer willen verven. Gezien ik dat graag doe, iets om rekening mee te houden. Zullen we eens wat meer foto’s bekijken?

Net zoals na het behangen van de kledingkast (zie HIER) waren we hier thuis ook nu weer overweldigd door het resultaat. Wat doet behang enorm veel met een ruimte! In de foto hierboven zie je de prachtige textuur in het behang. Gedurende de dag verandert het behang ook nog, vanwege de lichtinval. Echt een feest om naar te kijken.

Waar ik in mijn interieur ontzettend van houd, is het combineren van stijlen. Dit Arte Facet behang zou heel goed passen in een klassiek interieur, maar het staat ook heel goed in onze kleurrijke huis, met veel vintage. Juist de combinatie van verschillende stijlen, maakt een huis persoonlijk en dat is altijd waar ik naar op zoek ben.

Je begrijpt: enorm blij met het behang en het resultaat voor onze woonkamer! De schouw is weer een eyecatcher, precies zoals ik het graag zie. Bedankt voor het lezen en een fijne dag!

Liefs, Marrit