Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Do it yourself: spiegel

IMG_6122

Misschien ken je deze DIY wel: een ronde spiegel van de kringloopwinkel met een riem erom. Ik zag deze al een aantal keer voorbij komen en het idee bleef hangen in mijn hoofd. Dus toen ik een ronde spiegel tegenkwam bij de kringloopwinkel nam ik ‘m mee en zou er – zoals met zoveel dingen hier in huis – nog eens een blogpost aan wijden. Maar omdat deze DIY al een aantal keer gedaan was, wilde ik het wel een eigen touch meegeven. Ik vond een touw in huis die ik al eens eerder gebruikt had voor een DIY en besloot dat dit de “donebymyselftouch” zou worden.

IMG_6123

Het touw bestelde ik een hele tijd terug via www.touwbestellen.nl en is een heel dik touw, wat past binnen ons stoere & soms industriële interieur. Ik rolde deze om de spiegel heen en legde er bovenin een knoop in. Om een punt te hebben waar ik de spiegel aan een spijker kon ophangen, pakte ik de twee uiteinden en bevestigde deze aan elkaar met een tiewrap.

IMG_6124

Deze spiegel hangt nu in onze kleedkamer, maar ik denk dat ik deze in de gang ga hangen. Ik vind het namelijk precies zo’n spiegel waar je in kijkt voor de finishing touch van je outfit voordat je de deur uitstapt!

Kende jij deze DIY al en wat vind je van mijn versie? Ook als je vragen hebt, beantwoord ik deze graag via de comments!

______