Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Do it yourself: tafel verven

IMG_5637

Onze tafel had dringend behoefte aan een nieuwe verflaag, het witte tafelblad was niet meer netjes maar het zijn van die klusjes die ik het liefst nog even uitstel. Tenzij ik op een blog een tafel tegenkom in een geweldige groene kleur; dan zit het er de volgende dag op haha! Dit gebeurde afgelopen weekend, ik belandde op de blog Vlakbij de Molen en zag daar een artikel van hun eettafel in “Camouflage Green” van Flexa. Ik vond dat zo stoer staan en ik kreeg het maar niet uit mijn hoofd. Dus, op zondag naar de Praxis en een pot verf gekocht. Ziehier het resultaat!

IMG_5642

Het moge duidelijk zijn dat ik erg impulsief ben, maar met dit soort klusjes in huis zou ik je vooral willen adviseren het gewoon te dóen. Als je het niet mooi vindt, is het zo weer overgeverfd! Voor de aankomende donkere maanden vind ik deze groene kleur erg mooi, mocht ik het voor de zomer niet meer mooi vinden, met 1.5u is de tafel weer wit.

IMG_5641

IMG_5639

_______________

Our table really needed a new paint job, but I just couldn’t set my mind to it. Then I found a blog on the internet who blogged about her new green table and I just loved it! So the next day I went to the store and bought that same color. I love it and I would advice all of you to just try and paint an item. If you don’t like it, you take your white paint again and within 1.5 hour your table is white again. At least, this is how it works for me. For now I am really pleased with the result.11 thoughts on “Do it yourself: tafel verven”

Geef een reactie