Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Pluktuin

Eigenlijk alleen maar een korte tip op de blog vandaag, vergezeld door foto’s van een van de mooiste boeketten die ik ooit in huis heb gehad. En in het Nederlands, maar het gaat om een tip voor de mensen in omgeving van Zwolle; dit prachtige boeket bloemen komt bij Pluktuin Theetuin Stadsland vandaan! In dit geval is dit prachtige boeket voor mij samengesteld, maar zoals de naam “pluktuin” suggereert mag je hier zelf je boeket samenstellen. Liefhebbers van tuinen, natuur & bloemen, echt een aanrader om hier eens een kijkje te nemen en zo’n boeket voor jezelf te plukken.

Jammer genoeg had ik mijn camera niet mee, anders had ik ter plekke wat foto’s kunnen maken. Aan de andere kant; sommige dingen moet je ervaren, toch? :)

Een combinatie van groen en bloemen, precies zoals ik mijn boeketten graag heb. En hoewel de pioenrozen natuurlijk fantastisch zijn, kies ik toch als favoriet de lupine. Zó mooi.

Dus mocht je eens in de buurt van Zwolle zijn, denk dan eens terug aan deze tip ♥ Hun Instagrampagina is hierr.Geef een reactie