Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Stokke Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp

Het voordeel van een tweede zwangerschap is dat je niet meer alles hoeft te kopen, en je puur kunt richten op de dingen waarvan je al weet dat ze nodig, en succesvol gaan zijn. Hoog op de wensenlijst voor ons stond daarom een Stokke Tripp Trapp. Daar stond er al eentje van aan onze eettafel, voor onze 4-jarige dochter Mia. Die staat er dus al zo’n 4 jaar, en wordt elke dag gebruikt. Je snapt: daar moesten we even tweede van hebben, voor het jochie wat voorlopig nog even in mijn buik woont.

Je bent kleurliefhebber of niet, dus voor deze nieuwe Tripp Trapp kozen we weer een lekker kleurtje, namelijk “Warm rood”. De kleur was een heerlijke verrassing toen het binnenkwam, want hij was nog mooier dan ik had gedacht. Een prachtige warme tint, die heel goed uitkomt in ons interieur en het Perzische tapijt.

De Tripp Trapp bestelden we inclusief de “Newborn Set“, zodat deze baby vanaf dag 1 in principe bij ons aan tafel kan aanschuiven. Voor de momenten zoals het avondeten dat we met z’n allen aan tafel zitten, kan hij er mooi bij. Onze ervaring met Mia is dat dit echt een toegevoegde waarde is, zo gezellig samen aan tafel.

Ik kan me voorstellen dat de foto hierboven voor jullie gewoon een foto is, maar voor mij is dit een heel bijzonder idee: dat straks onze kinderen zo samen naast elkaar aan tafel zullen zitten. Wat een vooruitzicht ♥

En je snapt vast ook dat mijn dochter al drúk aan het oefenen is met deze nieuwe toevoeging aan ons huis. Pop Liesje heeft een comfortabel plekje, zoals je ziet :)

Na de Newborn Set is het tijd voor de Baby Set, en daarmee even een foto uit de oude doos. Die voetjes! Als je baby zelfstandig rechtop kan zetten, vervang je het dus voor deze set, en heeft hij/zij daar een veilig plekje voor zichzelf. Bij deze stap zit ook een dienblad, erg praktisch voor de eerste hapjes. Daar zijn wij nog niet aan toe, maar hij staat al klaar voor de volgende stap. Nog zo’n fijn vooruitzicht!

En daarna, is je kindje (of jijzelf) klaar voor deze stap. Omdat het zitvlak en voetensteun volledig aanpasbaar zijn qua hoogte, is deze stoel zelfs voor volwassenen gericht. Grappig detail: ik plof er zelf tegenwoordig ook regelmatig op, omdat hoog zitten wel prettig is met dikke buik. Zo zie je maar weer; voor alle leeftijden, zoals je hieronder mooi vormgegeven ziet.

Met de ervaring met onze dochter waren we dus al erg overtuigd van het gemak van deze stoel, en dus was het een logische keuze om deze zelfde stoel ook voor de aankomende baby te bestellen. Met veel dank aan Stokke, die ons hierin wilde sponsoren!

En dan is het nu wachten geblazen, totdat het zover is. Voorlopig genieten we nog even van dit uitzicht, op sommige momenten inclusief pop ;)

Bedankt voor het lezen en een fijne dag!

Liefs, Marrit