Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Fotoshoot

20140321-123620.jpg

Soms is het ook leuk iets persoonlijks via mijn blog met jullie te delen! Twee weken terug deden ik en mijn verloofde mee aan een fotoshoot, ter promotie van het feest op 29 maart. Het leek me leuk deze foto’s met jullie te delen want ik vind ze zelf erg mooi geworden!

Het feest is een Speakeasy-feest, geheel in jaren 20 stijl. Mannen in tux, vrouwen in zwierige jurken en het haar in een mooie slag. Wij werden gevraagd mee te doen aan de fotoshoot, die ter promotie dient voor het feest. De term Speakeasy komt uit de drooglegging periode in Amerika. In die tijd kwamen er veel illegale barretjes (om toch alcohol te kunnen drinken), waar men alleen binnen mocht komen als ze het juiste wachtwoord konden noemen.

De foto’s zijn gemaakt door Ilva Stoelwinder (link naar website) en Erikjan Koopmans (link naar website).

De foto’s worden uiteraard uitgeprint en krijgen een mooi plekje in ons huis! Ik zit eraan te denken ze naast de trap op te hangen, maar ze komen eerst in de woonkamer, zodat iedereen ze goed kan bekijken :-)

Lijkt het jou leuk ook op dit feest te zijn op zaterdag 29 maart? Stuur me dan een berichtje via info@donebymyself.nl!4 thoughts on “Fotoshoot”

Geef een reactie