Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Happy new year!

Schermafbeelding 2015-01-01 om 11.36.20

Happy new year!

Via deze weg wil ik jullie graag allemaal bedanken voor het geweldige donebymyself-jaar 2014! Wat begon als een impulsieve actie op een luie zondagmiddag, groeide uit tot een serieuze hobby – iets wat ik niet had verwacht. Veel meer bezoekers dan ik had durven hopen, het starten van een succesvolle postershop – nee, dat had ik echt niet verwacht. Dus bij deze: bedankt voor het “liken”, het reageren, het nadoen, het complimenteren, het enthousiasme, het meedenken en het steunen. It’s been a wonderful ride. Voor 2015 staan er een aantal veranderingen gepland, zowel persoonlijk als op deze blog. Deze houd ik nu nog even voor me, maar die zullen vanzelf bekend worden. Allemaal positieve veranderingen, waar ik erg veel zin in heb!

Via deze manier wilde ik ook graag kort terugblikken op 2014, de persoonlijke hoogtepunten die ik door deze blog meemaak, wilde ik graag met jullie delen.

1. De binnenkijkers. Om op deze manier met fotografie bezig te kunnen zijn en nieuwe mensen te ontmoeten is geweldig. Er staat er voor 2015 al 1 gepland en ik wil dat zeker vaker terug laten komen!

2. Deze kringloopvondst. In principe alle kringloopvondsten, maar deze in het bijzonder. 4 houten stoelen die erg lijken op dat prachtige Wishbone-ontwerp. Oh yes!

3. Alle DIY-projecten. Soms groot, soms heel klein. Juist die afwisseling vind ik leuk. En het allerleukste is nog dat ik foto’s toegestuurd krijg van mensen die mijn DIY ook hebben gemaakt. Dat is waarom ik begonnen ben, en waarom ik nog heel lang door wil blijven gaan. Hoewel het erg lastig is, wil ik toch 4 DIY’s uitlichten:

1. Blikken vaasjes

2. Kapstok van pallethout

3. Wall of fame

4. Onze walkincloset

4. Vlak voor het einde van 2014 haalde ik op Instagram 3’000 volgers. Via dit medium heb ik zoveel inspiratie opgedaan, zoveel leuke mensen leren kennen en zelf zoveel kunnen delen. Onderstaande video zijn voor mij kort de hoogtepunten van Instagram. Als je deze wilt zien kun je klikken op deze link!

Nogmaals heel erg bedankt!4 thoughts on “Happy new year!”

Geef een reactie