Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Ons (budget) terras!

IMG_3241

Wat was het fantastisch weer dit weekend! Wij hebben het weekend optimaal benut: zaterdag heeft mijn verloofde ons terras aangelegd en gisteren de hele dag op onze kont in de zon gezeten :-) Het leuke is: het terras heeft ons niets gekost en de terrasmeubels maar een klein beetje. Vandaag wat tips om geld te besparen op je tuinmeubelen.

IMG_3178

Deze foto zette ik zaterdag op Instagram. Onze tuin lag al drie weken overhoop; het terras van de vorige huurders werd overduidelijk niet meer gebruikt. Klein, verzakt en overwoekerd door onkruid. Dit hebben we eruit gesloopt en een nieuw terras van gemaakt. De tegels konden we gratis ophalen via Marktplaats, ook het zand was gratis. Als je Marktplaats goed in de gaten houdt, kun je net als ons een terras hebben wat je niks heeft gekost!

IMG_3238IMG_3237IMG_3236

De tafel is een zgn. kantoortafel, gekocht bij de kringloopwinkel voor €10. Het bankje is zelfgemaakt, eerder genoemd in dit artikel. De stoelen komen bij verschillende kringloopwinkels vandaan, allemaal gekocht rond de €3/€4!

IMG_3244

Deze kussenhoezen komen bij Zeeman vandaan en waren maar €2 per stuk!

IMG_3243

Voor zo’n €35 (excl. bankje) een aangekleed terras, da’s niet gek toch?

Een laatste budgettip: met pallets kun je goedkoop een vlonder maken. Onder de hangstoel (uit dit artikel) heb ik 4 pallets neergelegd.

IMG_3231

Deze ladder met aardbeienplantjes kregen we van mijn moeder. Hopelijk komen er veel aardbeien van, kunnen we op ons mooie terras opeten (:

IMG_32452 thoughts on “Ons (budget) terras!”

Geef een reactie