Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Verjaardagcadeaus!

IMG_4864

6 juli was ik jarig en afgelopen vrijdag hield ik een verjaardagsfeestje. Heel gezellig, sommigen bleven slapen. Een ideaal feestje wat mij betreft! En toen kreeg ik ook nog super leuke cadeaus, daarom wil ik je ze graag laten zien.

IMG_4865

Het boek Scandinavian Design, ik heb er al een aantal keer doorheen gebladerd. Zowat alles wat uit Scandinavie komt, staat erin! Erg leuk. Het is dat ik zuinig ben op boeken, anders had ik met een arceerstift alles aangekruist wat ik graag zou willen hebben ;-)

IMG_4867

Een heel mooie kaarsenstandaard met twee kaarsen, in precies de goede zeegroene kleur! Ik vind het een heel gaaf ding, de kleur wordt naar het midden toe steeds donkerder. Ik besefte me daardoor dat we eigenlijk nooit kaarsen in huis branden, een goede aanleiding om dit meer te doen!

IMG_4866

“Recipe for life”, deze komt op onze Hall of Fame te hangen! Dit komt bij De Regent vandaan in Akkrum, een winkel met allemaal leuke interieurdingen.

IMG_4868

De Xala Lungo gieter en een oudroze vaasje van PT! De gieter had ik al bij meerdere mensen voorbij zien komen op Instagram, wat een gaaf ontwerp. Het is gebaseerd op een oude koffiepot en er kwam 12 liter water in. Het vaasje van PT is heel goed uitgezocht, ik dacht er namelijk al aan om roze in ons interieur toe te voegen. Ik vind dit heel mooi staan naast het zeegroene.

Zoals ik al zei ben ik enorm verwend met cadeau’s! Ik heb nog veel meer gekregen, ik focus me hier even op de interieurcadeaus. Bedankt iedereen!

____________

My birthday was july 6th and I had a birthday party last friday. I’ve been incredibly spoiled with presents, as you can see! A book about scandinavian design, a watering can, a candle holder with two candles, a small pink vase and a sign with a “recipe for life”. Thank you all, I’ve really had a great birthday!Geef een reactie