Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Enkel Artstudio

Enkel Artstudio

Deze zomer was ik op bezoek bij de dames van Enkel Art Studio, en vandaag op de blog mijn fotoverslag. Esther Rozendal & Marijn Vink zijn de makers van al deze mooie kunstwerken, en ik ben vanaf het begin groot fan! Ik heb toen ze startten dan ook heel gauw eentje voor ons huis aangeschaft, en daar schreef ik op de blog HIER en HIER al over. Ik was zeer benieuwd naar hun studio en overige werken, en vroeg of ze het leuk zouden vinden dat ik langs zou komen met mijn camera. Zo geschiedde!

Enkel Art Studio maken monoprints, en alle werken zijn uniek. Ik viel direct op hun gebruik van kleur, en de duidelijke textuur die je in hun werk terugziet. Ik ben ze gaan volgen via hun Instagram en wordt nog altijd geïnspireerd door hun werk.

Een bezoek aan hun studio, dus! Zullen we gewoon maar naar de foto’s kijken? Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden ♥

Leuk om te vermelden: Marijn & Esther mengen al hun kleuren zelf en het uiteindelijke resultaat is voor hen vaak ook een verrassing vanwege hun speciale printtechniek. Een unieke techniek die zij samen ontwikkelt hebben, die voor mij uiteraard geheim bleef :)

Voor de foto’s wilde ik vooral sfeerbeelden maken, gericht op de geweldige kleuren en textuur van deze kunstwerken. Bedankt Marijn & Esther dat ik bij jullie op bezoek mocht komen! Ik vond het ontzettend leuk alle werken in het echt te mogen zien, en wens jullie heel veel succes voor de toekomst ♥

Liefs, Marrit