Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Lunch bij Flinkeboskje

Afgelopen zondag waren mijn man en ik uitgenodigd voor een lunch bij Flinkefarm/Flinkeboskje. Tijdens een van hun streekmarkten kun je deze zomer ook deze streekgebonden producten proeven tijdens een gezellige aanschuiflunch. Deze keer werd dit verzorgd door de Dorpswinkel, en zo staan er deze zomer nog meer lunches gepland, elk met een eigen thema en kok. Je snapt – die uitnodiging sloegen wij niet af!

Ik ben groot fan van Flinkeboskje en alles wat zij doen. Je kunt er trouwen, (rommel)markten bezoeken, vergaderen, logeren, noem maar op. Kijk eens op hun site voor meer informatie. Ik heb in ieder geval alle evenementen voor juli & augustus in mijn agenda genoteerd, ha.

Zo’n inspirerende plek, altijd sfeervol aangekleed en daarom nam ik zondag mijn camera mee om wat foto’s te maken. De lunch vond plaats in de kas, met hangende druiven boven ons hoofd. Ik wil aan deze blogpost dus eigenlijk ook niet teveel woorden vuil maken, maar de foto’s voor zich laten spreken. Veel plezier! En uiteraard dank aan Flinkeboskje voor deze uitnodiging ♥Geef een reactie