Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Kunst van Droomcollectief!

IMG_5805

Jacco Boomsma is oprichter van Droomcollectief en maakt prachtige abstracte schilderijen. Sinds deze week hebben wij een canvas van hem in huis hangen, en daar wil ik graag aandacht aan besteden. Ik merk de afgelopen tijd dat ik steeds meer kleur in huis aan het toevoegen ben, al is het soms voor mij nog een zoektocht wat ik nu mooi bij elkaar vind passen. Met dit object halen we een bom kleuren in huis!

IMG_5804

Ik kan je adviseren een kijkje te nemen op de Facebook van Droomcollectief, link hier. Jacco werkt zowel met primaire kleuren, alsook schilderijen met voornamelijk zwart, en zelfs pastelkleuren. Met andere woorden, voor ieder wat wils :)

IMG_5809

Boven onze bank was ook een plekje vrij, dus daar heb ik het ook even uitgeprobeerd. Ik vind het erg knap hoe sprekend dit schilderij is, het knalt van de muur af. Heel erg bedankt Jacco, I love it!

____________

Today I want to show you our new piece of art, made by Jacco Boomsma, owner of Droomcollectief. He is a great artist who works a lot with color, it amazes me how his paintings really “pop” off the wall. I am very happy with it, thank you Jacco!Geef een reactie