Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Nieuw kunstwerk via Werk aan de Muur, deel 1

Nieuw kunstwerk via Werk aan de Muur, deel 1

Je zag het misschien al in de titel staan: “deel 1”. Je vraagt je wellicht af, hoezo dat? Nou, omdat dit fantastische kunstwerk – wat je hier op zolder boven de bank ziet hangen, helemaal niet voor zolder besteld is. Maar soms moet je dingen even uitproberen, gewoon voor de leuk. Dus zoals gezegd, vandaag deel 1 op de blog, en dan laat ik jullie later deel 2 zien, als dit kunstwerk zijn definitieve plek krijgt.

Als het op het toevoegen van een kunstwerk aan ons huis aankomt, heb ik 1 stelregel: ik moet er direct verliefd op zijn. Zodra ik het kunstwerk spot, moet ik een kriebel voelen. Dat gebeurde me al eens in een woonwinkel, toen we eindelijk hét kunstwerk voor boven de bank spotten (zie HIER). Soms tref je dat, en in het geval van een nieuw kunstwerk is dat voor mij zelfs een vereiste.

Ik ben ontzettend blij dat ik voor een derde keer mag samenwerken met Werk aan de Muur, gezien ik ontzettend blij ben met de eerdere kunstwerken die we via hen ontvingen. Hierboven noemde ik al het kunstwerk boven de bank, maar ook de keuken kreeg een te gekke make-over inclusief kunstwerk (zie HIER). En nu nummer 3! Ze bieden een zeer ruim assortiment, en als iemand me vraagt om tips qua muurdecoratie, tip ik Werk aan de Muur dan ook regelmatig. Met zo’n breed assortiment is er echt iets te vinden voor iedereen. Abstract, kleurrijk, fotografie, noem het maar op, zij hebben het. Het leuke is daarnaast dat je daarna zelf kiest welk materiaal je wil, en in welke afmeting. In dit geval koos ik weer voor aluminium, hetzelfde als boven onze bank. Het heeft een mooie matte uitstraling, en ik ben dol op het “zwevende” effect op de muur.

Zoals gezegd was de zolder eigenlijk niet de plek waarvoor ik dit kunstwerk bestelde. Ik vermoedde direct wel dat het te gek zou staan, dus dat moest ik even uitproberen. Zijn de kleuren samen niet heerlijk?

Ik hoop dat jullie deze kleine sneak peek al leuk vonden en ik beloof het: ik laat jullie héél gauw zien waar het kunstwerk zijn definitieve plek heeft gekregen.

Liefs! ♥