Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Nieuwe bank!

IMG_3839

Het was niet echt een geheim dat ik onze witte bank sinds deze in ons nieuwe huis stond, helemaal zat was. Ons interieur wordt steeds moderner en daar past een witte Ikea Ektorp niet bij. Ik probeerde van alles: de rugkussens eruit (waar ik deze blogpost over schreef), de rok onderaan de bank afplakken. Maar het probleem bleef. Uiteindelijk ging het heel snel, op zondags hakten we de knoop door om de bank op Marktplaats te verkopen, maandags haalden we onze nieuwe bank op en dinsdag werd de witte bank opgehaald. Ik durfde niet te hopen dat het zo snel zou gaan!

En dus stond er opeens een zwarte leren bank in de kamer, nogal een verschil. Ik merkte al een tijd aan mezelf dat ik een meer industrieel huis wilde, meer “edgy”. De lockerkasten als tv-meubel (deze blogpost) waren de eerste stap daarin. Ik zocht plaatjes op internet van stoere huizen met zwarte leren banken, toen bleek het niet moeilijk om mijn Verloofde enthousiast te krijgen. De bank zit heerlijk!

Gisteren de Andy Warhol posters opgehangen, die ik in Stockholm kocht. Ik vind het erg mooi staan, ik wilde boven de bank een strak plaatje. Het zou daarom één groot “schilderij” worden, of twee dezelfde. Doordat er geen diepteverschil tussen de twee lijsten zit, is het een rustig geheel.
De schaarlamp links naast de bank is een DIY: de blogpost daarover vind je hier.

IMG_3840

Gezien we geen salontafel hebben werken wij met krukjes naast de bank. Deze kruk is officieel een drumkruk, hij past mooi bij de bank met de stalen pootjes. Zoals ik al eens eerder schreef: hártstikke hip om met een muzikant samen te wonen!

______________________

Last week we bought a new couch. I was sick of our old one, it didn’t fit our interior anymore, which became more and more industrial. We sold the old one and now love our new black leather couch. It totally matches with my idea for our home: an edgy, industrial feel. I love it!5 thoughts on “Nieuwe bank!”

Geef een reactie