Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Nieuwe TV-meubel

IMG_2697

Al jaren ben ik verliefd op de lockerkastjes uit de Ikea PS collectie. Sinds we in dit huis wonen, hadden we nog niet echt een mooie oplossing voor de TV gevonden. Dat zwarte grote ding zou ik het liefst uit de woonkamer weren, maar de TV hoort er nou eenmaal bij. Want ’s avonds op de bank hangen met de TV aan, dat zou ik ook weer niet kunnen missen!

De kastjes staan sinds dinsdagavond in de kamer en ik ben om want wat staat het mooi! ’s Ochtends beneden komen is nu nóg leuker geworden, helemaal nu de zon volop in huis begint te schijnen.

De Andy Warhol posters komen nog op een wandhouder, zo’n 20cm boven de kastjes. Stylingtip: Dit zal een ruimtelijker idee geven, aangezien je lucht creëert tussen lijsten en kastje. Ik ben heel blij dat de kastjes vrij hoog op de poten staan, dit oogt altijd ruimtelijker dan iets wat plat op de grond staat. Mocht je dus niet zo’n grote kamer hebben, gebruik deze tip dan om het groter te laten ogen!

De kastjes hebben we via Marktplaats gekocht, het Perzische kleed ook. Ik hou van Marktplaats afspeuren, je doet soms geweldige vondsten. In ons huis is weinig nieuw in de winkel gekocht, vaak is het óf tweedehands óf zelfgemaakt. Wellicht dat het kleed binnenkort naar zolder gaat, ik vind een vloerkleed toch vaak “winters” ogen, maar als ik dan weer naar bovenstaand plaatje kijk, dan wacht ik nog even want oh wat staat het mooi <3 Zien jullie de gitaar-in-lijst hangen die ik al liet zien in deze Stockholm shoplog? Verloofde is er super blij mee :)6 thoughts on “Nieuwe TV-meubel”

 • Ze staan echt heel mooi in je huis! Leuk met posters erop. Ik heb toevallig van het weekend een lockerkastje gekocht voor in de kamer van mijn zoontje. Ook zo blij mee:).
  Groetjes Cindy

  • Dankjewel Cindy! Ben er helemaal verliefd op, zo gaaf die lockerkastjes! Ik zou ook wel zo’n groter model willen hebben, wie weet in de toekomst.
   Zie ik de kamer van je zoontje binnenkort nog op Instagram? Ben benieuwd! :-)
   Bedankt voor je reactie,
   Liefs Marrit

 • Wat een goede tip van dat ‘lucht’ creeren tussen kastjes en bijvoorbeeld grond. Ik wil voor onze tv graag een hele brede dressoirkast, ook met hoge pootjes zodat het een beetje een zwevend effect geeft. Voorlopig hebben we nog geen tv en dat vind ik prima, want ik vind dat grote zwarte vlak ook maar niks in mijn woonkamer.

  • Dankjewel Sanne! Spannend zeg, klussen en inrichten in jullie nieuwe huis :-)

   Er is visueel echt een groot verschil tussen iets met en zonder pootjes! Wij hebben onze boekenkast laatst ook op wieltjes gezet met dezelfde reden, ook erg blij mee. De TV is een vreselijk lelijk ding, maar hoort er echt een beetje bij. Ik ben benieuwd naar jullie TV-meubel!

Geef een reactie