Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Shoplog: boek “Nothern Delights” in München

IMG_4965

Ik heb een traditie om in elk land wat ik bezoek een boek te kopen. Meestal is dit een boek in de taal van dat land, een leuke herinnering aan de vakantie daar. Afgelopen weekend waren wij op bezoek bij mijn broer, die momenteel in München woont. Ik stapte daar een boekenwinkel binnen op zoek naar een duits leesboek, maar strandde bij de interieurboek en ik heb een geweldig exemplaar gevonden: “Nothern Delights”. Ik zal je wat foto’s laten zien.

IMG_4966
IMG_4967
IMG_4968

Het boek draait om architectuur, design & inrichting. Aan de ene kant laten ze huizen zien, zowel van de buiten- als binnenkant, maar ook laten ze interieuritems zien van beginnende Scandinavische ontwerpers.

IMG_4969

De achterkant van het boek.

Ontzettend leuk om doorheen te bladeren en vooral om -veel- inspiratie op te doen. Daarnaast zijn dit soort boeken ook mooi om in huis neer te zetten. Ik voel een nieuwe verslaving opkomen; interieurboeken!

______________

This weekend we visited my brother, who currently lives in Munchen. I have a tradition to buy a book in every country I visit. Usually I buy a small reading book, but this time I stumbled upon great interior books, and I bought “Nothern Delights”. A wonderful book full of architecture, furniture and inspiration. I think I found a new addiction: books filled with interior!Geef een reactie