Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Shoplog: Eames EA108

IMG_6637 kopie

Een nieuwe stoel aan onze eettafel! (ik hoor je denken, was dat nodig dan?) Ik zocht een cadeau voor mijn vriend zijn verjaardag en nadat ik het in de “muziekhoek” (hij is gitarist) niet kon vinden, besloot ik het wat dichter bij huis te zoeken. Elke keer als we in een designwinkel waren plofte hij neer in zo’n conferentiestoel van Eames met een tevreden gezicht en de opmerking dat we die ook nog eens moesten hebben. 1+1 is voor mij nog altijd 2 dus gingen we een tijdje terug onderweg naar een designoutlet om daar deze stoel te kopen.

IMG_6640

Deze stoel behoort tot de Aluminium Group van Eames en heeft verschillende varianten. Op wielen verkrijgbaar als bureaustoel, zonder als conferentiestoel (of in ons geval gewoon aan de eettafel). Deze is draaibaar en met armleuningen, maar zonder die opties is ook mogelijk. Ik houd van het strakke uiterlijk terwijl het tegelijkertijd met de stof wat zachtheid aan onze eettafel brengt. Hoewel ik de pasvorm van onze Eames DAR en Panton comfortabel vindt, deze is met stof toch wel een stuk lekkerder om lang mee te tafelen.

IMG_6638

Ik vind de stoel geweldig staan in ons interieur en we zijn er dan ook erg blij mee! Wat vind jij van onze nieuwe aanwinst?Geef een reactie