Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Shoplog én stylingtip: mijn nieuwe werkplek

IMG_6149

Vandaag laat ik je graag mijn nieuwe werkplek zien, waar ik erg blij mee ben. Een ritje naar de IKEA bracht me op ideeën en ziehier; met een klein budget heb ik een erg fijne plek om te werken aan mijn blog!

IMG_6153

De basis is een IKEA Melltorp, een tafel van maar €40. Ik hou van de minimalistische, cleane uitstraling van deze tafel én de prijs natuurlijk. In combinatie met onze witte Vitra Eames DAR is het een licht geheel waar je verder alle kanten mee op kunt qua styling. Ik koos voor een rustige zwart-witte basis afgewisseld met een klein beetje goud en groen voor de toevoeging van sfeer. Net zoals in de slaapkamer heb ik mijn werkplek graag zo prikkelvrij mogelijk :)
De “office sweet office” poster is te koop in mijn shop voor maar €10!

IMG_6154

Een werkplek moet vooral praktisch zijn en daarom ben ik erg blij met de twee zwarte dozen (KASSETT van IKEA), mijn zwarte notitieboekje voor hersenspinsels en het goud gespoten potje voor mijn pennen (afkomstig uit deze blogpost). Enige tijd geleden kocht ik een standaard voor mijn MacBook omdat ik toch steeds meer tijd achter de computer doorbreng. Een investering icm met het toetsenbord en de trackpad, maar ik ben er erg blij mee. Het brengt zoveel meer comfort met zich mee!

Mocht je op zoek zijn naar een eettafel of bureau, kan ik je de IKEA Melltorp zeker aanraden! Een fijne stevige tafel voor een kleine prijs. Ik ben in ieder geval erg content met mijn nieuwe werkplek!5 thoughts on “Shoplog én stylingtip: mijn nieuwe werkplek”

Geef een reactie