Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Shoplog: Hay Tray – Review fonQ.nl

IMG_6238

Vandaag schrijf ik over een nieuw bijzettafeltje: de HAY Tray. Deze mag ik reviewen voor fonq.nl en ik ben er zo blij mee!

Naast de HAY DLM die ik laatst heb gekocht, zocht ik er een tafeltje bij. Ik vind de combinatie van deze twee tafeltjes perfect bij ons interieur passen: basic, wit & functioneel. De HAY Tray heeft een afneembaar dienblad en ik ben erg fan van dit design. Eigenlijk alle producten van dit Deense designmerk staan stiekem wel op mijn verlanglijstje. Het past erg goed bij mijn voorkeur voor fijne, scandinavische meubels.

IMG_6240

IMG_6241

Ik schreef eerder al over het luxegevoel wat design in huis je brengt. Hoewel ik graag interieuritems met elkaar mix zoals van de kringloopwinkel gecombineerd met design & DIY, vind ik dat design wel een extra tintje aan je interieur geeft. Ik kan me dan ook uren op deze pagina vermaken om te zien welk item de volgende zal zijn op mijn verlanglijstje.

IMG_6236

Wat vind jij van dit bijzettafeltje van HAY? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterliet!7 thoughts on “Shoplog: Hay Tray – Review fonQ.nl”

Geef een reactie