Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Shoplog: koperen lampen boven de eettafel

IMG_6169

Eindelijk nieuwe lampen boven de eettafel! Onze industriële zwarte lamp was ik al erg lang zat, maar ik vond ook niet een geschikte vervanger. Maar toen plaatste Susanne van deze leuke blog een foto op Instagram van deze koperen lampen. Die moest ik ook hebben. En ze hangen, wat ben ik blij :)

IMG_6172

Ze hangen sinds gistermiddag en ik heb tot nu toe zoveel pret gehad met het spiegelende effect van deze lampen. Selfie 2.0, zullen we maar zeggen. Tot mijn schrik besefte ik me dat ik nu voortaan de gehele kamer moet opruimen als de lamp in beeld komt, want je ziet alles. Normaliter ruim ik vlug de tafel op voor een foto en de troep leg ik snel ergens anders. Ach, je moet er wat voor over hebben.

De koperen kandelaars op tafel zijn van IKEA, van glas die ik met een spuitbus koper heb gespoten. Een fijne budgetoplossing om toch dat koper terug te laten komen in de rest van je interieur!

IMG_6170

Wat vind jij van mijn nieuwe lampen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!13 thoughts on “Shoplog: koperen lampen boven de eettafel”

Geef een reactie