Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Shoplog: Verner Panton stoel

IMG_6250

Well hello mr. Panton! Al een tijdje zocht ik een witte eetkamerstoel, zodat ik er 4 in totaal zou hebben om aan tafel te zetten. Ik houd nou eenmaal van wit, hoewel ik onze houten kringloopstoelen (zie daarvoor deze blogpost) nog steeds erg mooi vind. Maar mijn witte hart kruipt waar het niet gaan kan dus een witte stoel stond al een tijd op mijn verlanglijstje.

Afgelopen zaterdag zocht ik op Marktplaats in de hoop een designstoel voor een kleiner prijsje te kunnen scoren, en deze stoel bleek 30km verderop te koop te staan! Direct een afspraak gemaakt en zo heb ik nu een fijne designstoel aan onze tafel staan. Dat is ook echt mijn budgettip van de dag: kijk eens op Marktplaats want daar wordt zoveel aangeboden, ook design zodat je dit voor een kleinere prijs kunt kopen.

IMG_6252

Deze stoel is een echte designklassieker: hij werd in 1960 ontworpen door Verner Panton, een ontwerper uit Denemarken. Wij noemen het de “zeemeerminnenstoel”, het is zeker een bijzonder ontwerp omdat het uit een stuk bestaat. Het wordt geproduceerd door Vitra, net zoals onze Eames die ernaast staat. Als je deze stoel net zo mooi vindt als ik, deze kun je oa hier bestellen!

IMG_6255

Wat vind jij van onze nieuwe stoel? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! Vragen over andere meubels die je ziet beantwoord ik graag :-)2 thoughts on “Shoplog: Verner Panton stoel”

Geef een reactie