Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Stylingtip: vloerkleed onder eettafel

IMG_5365

Al heel lang ben ik verliefd op het plaatje van een vloerkleed onder je eettafel. Ik probeerde het elke keer weer, maar telkens stond het niet. Het vloerkleed was te groot, te klein, te druk, noem het maar op. Het lukte me niet, tot mijn grote frustratie. Maar toen ik vorige week een nieuw perzisch tapijt kocht wat op de een of andere manier juist weer niet bij de bank stond, wist ik het: dit gaat ‘m eindelijk worden!

IMG_5364

En ik ben er echt verliefd op, oh wat vind ik het mooi! De afmeting is perfect omdat het de eettafel en stoelen net mooi omlijst, zonder het compleet af te schermen (zoals dat met een groter formaat tapijt wel het geval was).

IMG_5369

Deze foto komt van een interieurreportage uit de ELLE Decoration van juni/juli 2014, ik vind dit zo mooi! Een vloerkleed onder je eettafel zorgt vooral in een ruime woonkamer ervoor dat de eettafel een eigen hoekje krijgt. Nu hebben wij niet zo’n grote woonkamer, maar nu met dit tapijt vind ik het heel gaaf. De donkere dagen komen weer, dus vind ik het heerlijk op deze manier weer warmte in huis te brengen.

IMG_5367

Een close-up van het tapijt, ik vind het zulke mooie kleuren <3 _____________ Oh my search for a rug beneath the dining table has been a long and frustrating time. The rug was too big, too square, too whatever, it just wasn't pretty. I saw this idea in all the magazines, but in our house it just never worked out. Until I found the perfect persian rug, and now I love it! The colors to me are perfect, the size. Oh yes I am totally in love with my own house!7 thoughts on “Stylingtip: vloerkleed onder eettafel”

Geef een reactie