Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Arte Facet behang

Arte Facet behang

advertorial

Een van de leukste projecten (en met het mooiste resultaat!) van vorig jaar vind ik het behangen van onze schouw. Ik ben dol op behang en dit Arte Facet behang is zo’n prachtige toevoeging aan onze woonkamer. Ik schrijf er vandaag een blog over, waarom ik specifiek koos voor dit mooie behang.

De schouw staat in het midden van onze woonkamer, en is daarmee een belangrijke focal point in de kamer. In de jaren dat we hier woonden smeerde ik er al heel wat kleuren verf op, en ik was altijd enorm blij met het effect van de “vernieuwde” schouw. Een likje verf doet soms wonderen om een kamer weer als nieuw te laten aanvoelen.

Maar sinds ik design behang heb ontdekt kriebelde het eigenlijk direct, want ik vermoedde direct hoe mooi de schouw zou kunnen worden met behang erop in plaats van verf. En zo kwam ik uit bij het prachtige Arte behang , waarvan ik eigenlijk alles mooi vind. Ik koos uiteindelijk voor het “Facet” behang in deze prachtige goudtint. Door het relief voegt dit behang enorm veel textuur toe aan de kamer, en de goudtint is een echte eyecatcher, maar tegelijkertijd een neutrale tint. Zo houd ik verder vrijheid om de kleuren op de muren eromheen te veranderen, mocht ik dat willen.

Goud behang zorgt voor een luxe gevoel en zoals ik hierboven al zei kan het gecombineerd worden met elke kleur. Gezien ik nogal eens verander qua muurkleuren geen onverstandige keuze, gezien ik behang minder snel wil wisselen.

Het állerleukste aan dit behang heb ik nog niet eens genoemd, en was eigenlijk een verrassing voor mij die ik pas zag toen ik het erop had aangebracht. Door het relief van dit behang verandert het van uiterlijk, als de zon erop valt en beweegt gedurende de dag. Je kunt in foto’s al zien hoe bepaalde vlakken oplichten, een effect wat in het echt nog veel spectaculairder is.

Het moge duidelijk zijn: dit Arte Facet behang is hier een groot succes! Alles wat ik op de schouw zet staat nog net wat mooier met deze achtergrond. Dit kan voorlopig lekker blijven zitten voor ons om van te genieten.

Bedankt voor het lezen en een fijne dag!

Liefs, Marrit