Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Jungle behang

Jungle behang

advertorial

Terwijl de natuur hier in Nederland steeds grijzer en kaler wordt, duiken wij in deze blog onder in de wereld van Jungle behang . Ik richt me in deze blog op behang in warme tinten, passend bij het herfstige seizoen. Kijk je mee?

1. Pierre Frey Tarangire

Je ziet hem bovenaan deze blog, dit prachtige Pierre Frey behang. Als we het over Luxe behang hebben, komt dit Franse merk al gauw ter sprake. Eclectisch, veel kleur, je snapt: ik ben groot fan. Dit Tarangire behang is in 3 kleuren verkrijgbaar maar ik kies, weinig verrassend als je een trouwe lezer bent, voor de rode variant.

2. KEK Amsterdam Banana Tree behangpaneel

Mocht je een kleiner stukje “jungle” aan je huis willen toevoegen, denk dan eens aan behang van KEK Amsterdam. De foto hierboven toont een behangpaneel, heel geschikt om een gebied in je kamer te accentueren, en wat groen aan je huis toe te voegen.

3. Arte Bambusa

Over groen behang gesproken, kijk eens dit prachtige Bambusa behang van Arte. Qua kleur ingetogen, maar bomvol textuur – je kan het bijna door de foto heen voelen! Dit voegt enorm veel sfeer aan elke kamer toe, en kan dus zeker niet ontbreken in dit lijstje.

4. Arte Blooming Pineapple

Over warme tinten gesproken.. Dit prachtige behang van Arte vind ik zó mooi! De combinatie van groen, donkere tinten samen met het vergrijsde rood, in 1 woord: wauw. Een echte eyecatcher, voor elke kamer.

5. Hooked on Walls Tropical

Als het op Jungle behang aankomt, vergeet dan ook zeker het merk Hooked on Walls niet. Want kijk dit prachtige behang! Dol op de verschillende tinten groen bij elkaar, en dit rustgevende beeld. Die mag zeker niet ontbreken in deze top-5, wat mij betreft!

Mocht je nog niet genoeg hebben van Jungle behang, klik dan op deze link en kijk je ogen uit. Heerlijk, toch? ♥ Bedankt voor het lezen en een fijne dag!

Liefs,

Marrit