Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Palm behang

Palm behang

advertorial

Het moge duidelijk zijn; palm behang is HOT. Deze trend houdt al een paar jaar aan, en blijft ook zeker nog een hele tijd hangen. Ik ben zelf dol op behang en heb in de afgelopen maanden een paar behangprojecten opgepakt. Het voegt zoveel persoonlijkheid toe aan je interieur, en daarnaast vaak kleur, patronen en texturen. Vandaag ga ik een paar van mijn favoriete behang uitlichten, specifiek in het populaire palm thema.

  1. Palmera

Grootste favoriet binnen dit thema is voor mij het Palmera behang van Arte – zie foto hierboven. Naast dat het extravagante palmbomen laat zien, heeft de witte achtergrond ook een eigen patroon. Dit geeft zoveel diepte, wat ik helemaal fantastisch vind. Theo-Bert Pot heeft dit toevallig net gebruikt voor zijn gang, zie HIER.

2. Abanico

Dit Abanico behang (ook van Arte) kwam ook al voorbij in mijn vorige lijstje van behang, zie HIER. Ik houd van de diepte in de kleuren en het patroon. Mocht je over behang twijfelen qua kleur en hoe dit te combineren, vind ik dit een heel mooie optie. Gouden behang voegt veel luxe toe aan je woonkamer, en geeft je tegelijkertijd alle mogelijkheid qua combineren met andere kleuren.

3. Hollywood Palm

Dit Hollywood Palm behang van Cole & Son is ook een prachtig voorbeeld van een luxe behang. De combinatie van de donkere achtergrond met de gouden print creëert diepte en heeft zoveel impact. Durf dit behang ook juist in een kleine ruimte toe te passen, zoals een toilet!

4. Palm Leaves

Verkrijgbaar in maar liefst 11 (!) kleurencombinaties, zit er vast een van dit Palm Leaves behang van Cole & Son voor jou bij. Ik vind de combinatie van roze met mintgroen heerlijk luchtig aanvoelen, maar vlak ook zeker de donkere varianten niet uit. Zo’n plaatje als hierboven, met alle kleuren bij elkaar, word ik persoonlijk ontzettend blij van.

5. Palm Jungle

Je zou kunnen zeggen dat het Palm Jungle behang van Cole & Son de drukkere variant is van de Palm Leaves – maar deze kon uiteraard niet in dit rijtje ontbreken. Zelfs in 12 varianten verkrijgbaar, dus er zit altijd eentje voor je bij. Waar de Palm Leaves (no 4 van dit rijtje) wat zachter aanvoelt, zal deze meer aanwezig zijn in een ruimte.

Zoals je je wellicht kunt voorstellen, ben ik weer enorm geïnspireerd door deze opsomming van behang, en alweer druk aan het bedenken welk wandje ik over heb voor 1 van deze knallers. Wellicht een gang, een toilet, of overloop. Mocht ik iets veranderen in huis, zijn jullie de eerste die het hier voorbij zien komen ♥

Liefs,

Marrit