Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Pierre Frey behang

Pierre Frey behang

advertorial

Luxe behang, ik ben er dol op. En vandaag aandacht voor een van mijn lievelingsmerken: Pierre Frey. Zonder twijfel high end: de Chanel onder de stoffen- en behangmerken, zou je kunnen zeggen. Dat Fransen veel moois produceren wisten we natuurlijk eigenlijk al, maar inspiratie opdoen is altijd fijn. Toch? Ik laat je vandaag mijn top 3 Pierre Frey behang zien, met speciale aandacht voor 1 interieurblogger die er een prachtig project mee oppakte. Kijk je mee?

  1. Pierre Frey Watsonia

Het Watsonia behang, hetzelfde als in de bovenste foto maar in verschillende kleurstellingen. Een prachtig patroon, heel tijdloos. Blauw behang geeft vaker een meer klassiek gevoel, een goed idee als je voor een tijdloos effect gaat.

2. Pierre Frey Paillotte

Dit behang geeft mij Art Deco vibes, alsof we even teruggaan in de tijd naar 1920. Aan de ene kant een heel neutraal behang gezien de kleurencombinatie, en tegelijkertijd een statement voor elke wand. Dit behang lijkt me ook prachtig om een schouw wat extra aandacht te geven!

3. Pierre Frey Sheherazade

Bovenstaande foto is de groene kleurstelling, maar ik wil je ook specifiek even op deze onderstaande kleurstelling wijzen. Fascinerend hoe een kleurstelling een behang totaal anders kan laten lijken. De bovenste is een knallende, kleurrijke blikvanger, onderstaand voelt veel meer als een klassieker, en luchtiger. Bloemen behang is een prachtige manier om meer natuur en leven in je huis te brengen. Welke kleurstelling je dan voor gaat, is aan jou!

Bekijk bij het kiezen van een behang dus ook altijd de verschillende kleurstellingen, en het effect wat dit heeft op het algemene beeld. Zoek je een tijdloos behang, of echt een eyecatcher? De keuze is reuze! En kijk bij het kiezen voor luxe behang dus ook zeker eens bij Pierre Frey, want naast deze selectie van 3 verkoopt Coloredwalls nog veel, veel meer.

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Marrit