Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Stylingtip: schapenvacht

IMG_4548

Omdat er na alle veranderingen in de woonkamer steeds minder stof te vinden was, ging het steeds meer galmen. We hebben al geen gordijnen, toen werd de stoffen bank vervangen door een leren en er ligt momenteel geen vloerkleed. Om de galm tegen te gaan en daarnaast het huis toch sfeervol te houden, heb ik gisteren een tweede schapenvacht gekocht.

IMG_4547

Bij de Ikea verkopen ze verschillende, inmiddels hebben ze ook grijs & bruin. De witte had ik al een tijdje, deze lag echter alweer een tijdje boven. Dit is een heerlijk dikke en deze ligt inmiddels op de bank. Deze kost €40. Om daar een tweede van te kopen vond ik te duur, maar ik wilde ook een schapenvacht voor op een van de eetkamerstoelen. Gisteren heb ik dan de nep-schapenvacht gekocht, deze kost €10. Een stuk dunner en we zullen zien of de kwaliteit mooi blijft. Het dient in ieder geval wel zijn doel, ik merk nu al verschil. Daarnaast vind ik het erg gezellig staan!

 

IMG_4550IMG_4552

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind het vooral erg leuk staan op de zeegroene spijlenstoel, een fijne zachte combinatie.

________

We have a serious lack of fabric in our living room: no curtains, no carpet on the floor and a leather couch. It caused a lot of reverb in our living room and it started to irritate me. I solved this problem by adding two sheepskin, one on our couch and one for one of the chairs on our dining table. I could immediately notice a difference in reverb, so I’m very happy about the result!Geef een reactie