Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Stylingtip: schilderijrails

IMG_5265

Ik vind het geweldig om het interieur vaak aan te passen, maar het zorgt wel voor het praktisch probleem bij het veranderen van je muurdecoratie, namelijk veel gaten in de muur. Sinds een tijd hebben we bij de eettafel nu een schilderijrails hangen die dat probleem oplost. Ik heb op Instagram al eens wat foto’s van de veranderingen gezet, maar ik wil er op mijn blog ook nog aandacht aan besteden, omdat het zo’n fijne oplossing is. Ik raad het iedereen aan! Bovenstaande foto is momenteel hoe het eruitziet, de Andy Warhol posters vind ik erg mooi combineren met mijn eigen posters. Ik zal je laten zien welke foto’s ik eerder op Instagram plaatste met hoe het toen hing.

IMG_4063

Zo begon het, de ABC poster van Gosto Design met mijn eigen poster “concrete love” ernaast.

IMG_4406

Door ons huis hangen ook redelijk wat eigen foto’s van mij, dus deze hebben ook een tijd gehangen. Ik vond het vooral mooi in combinatie met de rode stoel, maar die is naar boven verhuisd. Omdat het winterse foto’s zijn, vind ik dat in de zomer niet zo leuk.

Nogmaals; ik raad iedereen aan een schilderijrails op te hangen! Deze kostte maar €15 en nu hoef ik nooit meer gaten in de muur te maken. Ideaal!

_______________

Today on my blog my advice to buy a hanging system for your wall decoration. A perfect solution if you want to avoid making a lot of holes in your walls. I love changing so our walls began to look really damaged. Now I hang the posters in front of it so you don’t see it anymore. If you have any questions about this system, I’d love to answer them!2 thoughts on “Stylingtip: schilderijrails”

Geef een reactie