Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Stylingtips: het effect van stylen

IMG_5509

Vandaag in deze blog wil ik je graag het effect van stylen laten zien. Als basis heb ik de knalroze HEMA naaimachine gekozen, die van zichzelf een eyecatcher is en die je dus op verschillende manieren een toevoeging kunt laten zijn op je interieur. Want kies je voor een witte basis, zwarte toevoegingen voor een groot contract of ga je voor nog meer kleur?

De foto bovenaan deze pagina laat het effect zien van nog meer kleur toevoegen. Het resultaat is een fris, zomers geheel. Wees niet bang om verschillende kleuren naast elkaar te gebruiken, bekijk het geheel regelmatig van een afstandje en bekijk het effect van je veranderingen.

IMG_5511

Naast zwart springt de naaimachine er nog meer uit. Ik gebruik tijdschriften als stylingitem, zonde om deze in de kast te laten liggen! Een zwarte poster (te koop in mijn shop) en een zwarte vaas maken het geheel af.

IMG_5513

Een plant is een goeie manier om kleur en warmte in je inrichting te brengen. Gecombineerd met een witte of zwarte pot is dit een mooie toevoeging aan je interieur.

IMG_5512

Als laatste een witte basis, om de naaimachine de aandacht te geven die het verdient! De tijdschriften kun je met de kaft naar de muur toe richten, op deze manier heb je een fraaie stapel die textuur aan je interieur brengt.

Ik hoop je op deze manier te hebben kunnen laten zien dat je met kleine veranderingen een groot effect teweeg kunt brengen. Voor welke versie kies jij?

_______________

In this post I want to show you the effect of styling. As a basic I chose a hot pink sewing machine, and with four different types of styling, you can see a great change. Do you choose the white version, the black, or do you dare to add even more color? Let me know!8 thoughts on “Stylingtips: het effect van stylen”

Geef een reactie