Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Vintage zebra stoel

Vintage zebra stoel

Als je mij volgt op Instagram, ken je ongetwijfeld mijn liefde voor zowel vintage, als dierenprints. En zoals je je vast kunt voorstellen, kennen mijn vrienden die liefde ook goed. Ik krijg dus wel eens berichtjes van vriendinnen die iets in een kringloopwinkel spotten en denken dat het iets voor mij is. Soms twijfel ik en laat ik het gaan, maar vaak genoeg ben ik heel enthousiast en koopt diegene het voor me. Daar komt het onderwerp van deze blog, want de zebra stoel die je op de foto hierboven ziet, nam een vriendin voor me mee! Ik vond het direct zo’n grappige stoel, en was vooral enorm verliefd op de prachtige zebra bekleding. Dus die mocht mee!

Dat ik dol ben op zebraprint, kon je al zien in deze blog over onze nieuwe gordijnen. Deze stoel daarnaast in de woonkamer werd zelfs mij een beetje te, maar gelukkig heb ik keuze uit meer kamers in ons huis. Ik ben dol op het mixen van printjes, en ook dol op een goeie stoel in de slaapkamer. Dus zo geschiedde!

De kledingkast in onze slaapkamer heb ik laatst behangen met dit prachtige Morris & Co behang, zie deze blog. Ondanks dat ik het behang prachtig vond, was ik alsnog overweldigd door het enorme effect van dit behang op de kast voor de gehele slaapkamer. Een echt statement, waar ik zo van houd. Ik vond de slaapkamer al een heerlijke ruimte om te zien, en hij is sindsdien nóg fijner geworden.

We hebben in de afgelopen 2 jaar erg veel veranderd in de slaapkamer en bij elke verandering werd ik gelukkiger van deze kamer. We verfden het plafond, voegden roze gordijnen toe, en laatst dus het behangen van de kast. Alles voegt kleur en textuur toe, en daarmee persoonlijkheid. Echt onze kamer, vol met dingen waar wij blij van worden. De laatste toevoeging, de zebra stoel. En nu de uitdaging om deze stoel niet te bedelven onder stapels kleding. Insert Barney voice: challenge accepted!

In mijn huis vind je heel veel vintage items. Ik houd van het duurzame karakter ervan, niet alles hoeft immers nieuw. Daarnaast biedt het me de mogelijkheid om uniekere items in mijn huis te hebben, die niet iedereen heeft. Hier op de blog en op mijn Instagram zie je dan ook veel vintage voorbij komen, in elke ruimte staat wel 1 of meerdere vintage items. Als het op inrichten komt, ben ik niet zo bang om stijlen en tijdperken met elkaar te combineren. De rode draad hierin is mijn persoonlijke stijl, en dus ben ik van mening dat het daardoor allemaal wel bij elkaar past. Mocht ik het na een tijd toch niet meer zo goed vindt passen, schuif ik het gerust door naar een andere kamer in huis. Deze stoel zullen jullie vast nog eens vaker voorbij zien komen!

Bedankt Nine dat je deze toffe stoel voor me meenam! Ik ben er erg blij mee.

Bedankt voor het lezen en een fijne dag!

Liefs, Marrit