Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Stijlicoon bij The Home Style Club!

Stijlicoon bij The Home Style Club!

Fantastisch leuk nieuws op de blog vandaag, en heel interessant voor ieder die fan is van mijn stijl en die wil toepassen in eigen huis.. Ik ben Stijlicoon van The Home Style Club! Mocht je dit gloednieuwe interieurconcept nog niet kennen, lees dan gauw verder.

The Home Style Club biedt kant-en-klare interieurplannen aan in de stijl van jouw favoriete interieurblogger. Interieuradvies vind ik ontzettend leuk om te geven, maar het kost veel tijd – en daarmee geld. Ook zit afstand nog wel eens in de weg, want ik kan niet bij iedereen langs vanuit mijn woonplaats in Friesland. Bij The Home Style Club is het idee is dat je een compleet interieuradvies per ruimte aan kunt schaffen, specifiek in een stijl die jou aanspreekt, voor een heel aantrekkelijke prijs. En gezien ik een van die Stijliconen ben, kun je dus ook een interieurplan in mijn stijl kopen!

Op de website kun je mijn persoonlijke Stijlicoon pagina bekijken, om daar eens rond te neuzen. Zoals je daar zult zien, zijn er verschillende opties mogelijk: een plan voor de woonkamer, de eetkamer én het super betaalbare kleur- en behangplan. Hieronder zie je een sneak peek van deze plannen, maar bekijk vooral mijn persoonlijke pagina op de website van The Home Style Club voor veel meer tekst en info.

Ik vind het een fantastisch concept want ik weet dat je een heel compleet interieurplan krijgt, waarmee je direct aan de slag kan. Ik ben ontzettend blij deel uit te maken van deze leuke club en al zeg ik het zelf: mijn interieurplan is echt prachtig en ik kan hem enorm aanraden, haha. Voor jezelf of heel leuk als cadeau!

Mocht je meer informatie willen, bekijk de links hierboven voor de website. Mocht je dan nog vragen hebben, stel ze gerust aan The Home Style Club of aan mij via info@donebymyself.nl. Enne, mocht je tóch graag interieuradvies van mij willen, vraag dan ook gerust naar mij mogelijkheden. Ik denk heel, heel graag met je mee ♥