Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Arte behang in de slaapkamer

Een grote wens kwam uit voor onze slaapkamer, namelijk om de wand achter het bed te behangen. Gezien onze slaapkamer een kleinere ruimte is in een grote kamer is dit zo’n perfecte wand om te versieren. In interieuradviezen vraag ik altijd welke wand je de aandacht op wil vestigen – dit kan door middel van kleur of behang – en dit goede trucje paste ik thuis ook toe. Ik wil dat je deze kamer in wil lopen. Omdat het zo mooi is, of om het behang te aaien.

Deze slaapkamer had al een fijne kleur op wanden en plafond maar ik besloot dat er nog wel wat spanning aangebracht kon worden. Ik koos dan ook niet zomaar een simpel patroon, maar besloot flink uit te pakken.. Kijk je mee met deze fijne foto’s?

Ik koos voor het Ciel Tropical behang van Arte, uit de Décors & Panoramiques collectie. Het is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen en ik koos voor mijn favoriete tinten in paars, rood en roze. Dit behang koop je niet in rollen maar is een volledig paneel, verdeeld over 4 banen. Zoals je ziet, past het perfect op deze wand.

De Décors & Panoramiques pagina van Arte is 1 van mijn favoriete pagina’s om door te speuren. Dit is niet gewoon behang, dit zijn kunstwerken. Er is zoveel moois om te ontdekken, behang met de meest interessante texturen, of juist kleurrijke explosies voor aan de wand. Ik blijf na het bekijken van de pagina altijd achter met heel veel inspiratie, en zin om in ons huis nóg meer behang aan te brengen. Echt een aanrader, dus!

Toen ik de slaapkamer een nieuwe kleur gaf – deze aubergine tint waar ik groot fan van ben – had ik dit behang al in gedachten. Het resultaat paste gelukkig nóg beter bij elkaar dan ik had durven hopen. Het geeft de slaapkamer de diepte waar ik voor ging en oh, het is zo mooi geworden.

Duizend maal dank aan Arte voor deze samenwerking, de slaapkamer is een droom die uitkwam ♥