Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Onze nieuwe loungebank van Basiclabel

We hebben er dit jaar lang om moeten wachten, maar de zomer lijkt eindelijk begonnen! En waar onze tuin (gelukkig!) al heerlijk steeds groener werd en het prima deed op de regen, ben ik blij dat we er nu zelf ook buiten van kunnen genieten. Maar het was wel tijd voor wat veranderingen buiten, zoals een nieuwe loungebank. Daar vertel ik je in deze blog alles over.

Onze vorige loungebank bleek in het voorjaar uit elkaar te vallen dus die was duidelijk aan vervanging toe. Wensenlijst daarom: niet meer een houten frame maar een duurzamer materiaal. Incoming, aluminium! Heeft geen onderhoud nodig en dat is wel zo lekker. Wij kwamen daarom in onze zoektocht uit bij de Orlando loungebank van Basiclabel.

Ik ken Basiclabel als een heel mooi interieurmerk maar zoals je ziet hebben ze ook veel moois voor buiten! Deze loungebank zit heerlijk, een fijne stevige zit – vind ik wel zo lekker in de tuin. De stof is heel mooi en van goede kwaliteit. Het is een buitenstof dus de bank kan buiten blijven staan, inclusief kussens. Wij gebruiken een hoes om de bank extra te beschermen, maar dit hoeft dus niet. En zoals gezegd, een aluminium frame. Onderhoudsvrij en ik vind de uitstraling heel mooi voor in onze tuin. De combinatie van de groene tuin met het strakke aluminium – ik houd ervan.

Om de balans in materialen nog mooier te maken voegde ik dit rotan tafeltje toe aan de tuin. Staat prachtig op de houten vlonder. Voor je drinken, of je voetjes omhoog na een lange dag :)

Mijn lievelingsuitzicht vanaf de slaapkamer boven ♥

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Marrit