Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Onze WOOOD Rens kledingkasten

Onze WOOOD Rens kledingkasten

Vandaag op de blog onze prachtige kledingkasten in de highlight. Deze staan al een tijd in huis, dus hoog tijd om er op de blog aandacht aan te geven! Wij hebben 2 stuks van de WOOOD Rens 3-deurs kasten staan, waar al onze kleding in past. Voor ons ideaal qua maatvoering, gezien we hierdoor van muur-tot-muur een kastenwand hebben. Kijk en lees je mee?

Voor deze kamer zochten wij grote kledingkasten en die vond ik bij het Experience Center in Hoorn, ook wel bekend als De Eekhoorn. In het weekend zijn zij geopend voor consumenten en verkopen merken zoals WOOOD, BePureHome, Exotan, vtwonen en Basiclabel. Mocht je een dagje interieurinspiratie op willen doen kan ik je echt aanraden hier eens langs te gaan! Er zijn verschillende stijlstudio’s te bewonderen en een hele grote collectie. Ook voor alle stijlen kun je hier terecht dus echt een fijne tip. Mocht je liever online inspiratie opdoen of shoppen, dan kun je in de webshop van Basiclabel terecht.

Wij kozen voor de Rens kledingkasten vanwege het mooie uiterlijk, ik ben dol op die grote deuren en passende handgrepen. De subtiele houtnerf vind ik erg chic ogen en de neutrale kiezelgrijs tint past overal bij. De binnenkant is ook erg praktisch ingedeeld met verschillende vakken, hang- en legruimte en zelfs fijne lades. Ook goed om te weten: de kast is verkrijgbaar in 3 maten! Wij kozen voor de 3-deurs omdat deze perfect in de kamer paste, maar de kast is ook verkrijgbaar als 1- en 2-deurs. Kijk dus vooral goed naar jouw ruimte welke het beste zou passen.

Door de fijne kasten kan ik deze kamer makkelijk opgeruimd houden en dat is wel zo fijn. Na de verbouwing waar onze kleding overal en nergens lag, zo fijn om alles weer georganiseerd te hebben! Ik heb enorm genoten van het praktisch indelen van de kast, en het systeem werkt bijna een jaar later nog perfect. Alle categorieën hebben hun eigen plek en dat is ook direct mijn tip aan jou voor het indelen van je kast: (spijker)broeken bij elkaar, bloesjes, sportkleding – geef ze allemaal een eigen plek. Zo houd je het makkelijk bij!

Mocht je nog vragen hebben over de kast of over het Experience Center, laat het me weten! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer ♥

Liefs, Marrit