Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Arte behang

Arte behang

Vandaag op de blog aandacht voor een van de meest in het oog springende veranderingen in onze woonkamer deze verbouwing: het nieuwe behang op de schouw. Ik. Ben. Verliefd!

De schouw was hiervoor goudkleurig en hoewel prachtig, wilde ik graag een warmere uitstraling. De schouw is het middelpunt van onze woonkamer en daarmee erg sfeerbepalend. Met de warme tinten eromheen, moest de schouw meeveranderen. En dat is gelukt!

Ik koos voor het Yala Palma behang van Arte. Ons vorige behang was ook van Arte en ik ben enorm fan van dit merk. Dit behang wordt niet per rol verkocht, maar per meter. Het is anders dan elk behang dat ik ooit in mijn handen heb gehad, namelijk dikker, en zoveel textuur. Mijn dochter dacht dat het onze nieuwe vloerbedekking was, nouja, dat zegt wel genoeg :)

Op bovenstaande foto kun je de textuur goed zien. Is het niet fantastisch?

Dit zorgt er dus ook voor dat de schouw nu nog meer eyecatcher is dan hij al was. Het valt me in de maanden dat het nieuwe behang erop zit echt op dat iedereen erop reageert. En vooral: even wil aaien, haha! Ik snap dat helemaal, de zachtheid en textuur nodigen enorm uit om even te voelen.

Het nieuwe behang heeft een enorme verandering en verbetering teweeg gebracht in onze woonkamer. De schouw eronder – een simpele houten haard – moet geverfd worden en ik denk eraan deze een rood/paarse tint te geven, in plaats van het zwart dat er nu op zit. Gezien ik de warme uitstraling van het behang zo fijn vind, lijkt me dit een mooie toevoeging.

De nieuwe schouw is zonder twijfel een van de veranderingen waar we het meest blij mee zijn, na de verbouwing. De woonkamer is daarmee bijna af, behalve de nieuwe vloer. Die staat voor mei gepland en daar hadden we ook enorm veel zin. Dan is het écht af. We kunnen niet wachten ♥

Bedankt voor het lezen, liefs,

Marrit