Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Farrow & Ball Brinjal

Farrow & Ball Brinjal

Brinjal: een kleur van Farrow & Ball die ik al jaren op het oog had, en nog altijd eens wilde gebruiken. Toen wij de make-over van onze logeerkamer planden en het idee kregen het roze plafond te behouden, wist ik direct dat Brinjal hier een fantastische match voor zou zijn. En ik houd ook wel van het drama van zo’n donkere kamer ♥ Kijk je mee naar het resultaat?

Het is een fantastische kamer geworden, nog veel beter dan ik had verwacht. Zoveel diepte in deze kleur, zoveel warmte!

Het kunstwerk is van “Frau Isa” en past perfect binnen de nieuwe kleuren van deze logeerkamer. De Murano Mushroom lamp op de kast is vintage.

De nieuwe muurkleur Brinjal combineert fantastisch met de plafondkleur Rangwali, ook van Farrow & Ball. Dit plafond verfden we een paar jaar geleden in deze tint, toen dit nog de kamer van onze dochter was. We combineerden het toen met gele wanden, en het is fantastisch om te zien hoe zo’n kleur heel anders overkomt met een andere kleur op de wanden. Onze dochter verhuisde naar een nieuwe kamer op zolder, en dus toverden we deze kamer om tot logeerkamer. Wat een luxe! De vintage FLOS Viscontea lamp past ook ontzettend goed bij het geverfde balkenplafond.

De heerlijke warme, witte plaid is van Essenza, net zoals de grote witte kussens en de bruine vooraan. De rode achteraan is van Suite702.

Een kleine sneak peek op de blog, meer foto’s van deze kamer (en de rest van ons huis) vind je op mijn Instagram pagina (klik!)

Liefs,

Marrit