Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Restyling woonkamer

Restyling woonkamer

Ik noem dit altijd mijn “favoriete hoekje in de woonkamer”, en het wordt dan ook eens in de zoveel tijd opnieuw ingericht. Al een tijdje speelde ik met het idee om deze (zelfgemaakte) spiegel van de zolderkamer naar de woonkamer te verhuizen. Een object wat er kunstig uitziet, dat konden we in deze ruimte wel gebruiken. Kijk je mee hoe ik dit hoekje verder inrichtte?

Op zolder was deze spiegel nog beige (zie HIER), maar gezien de wanden in de woonkamer ook beige zijn, kon ik dat als kleurliefhebber natuurlijk niet laten gebeuren! Ik bekeek mijn verfvoorraad op zolder en kwam uit op deze prachtige roze tint “Crimson Red” van Farrow & Ball. Roze is een kleur die altijd terugkomt in ons huis, en dus wist ik zeker dat deze spiegel in deze kleur hier prima zou passen.

Een spiegel in een hoek geeft een heel bijzonder effect. Het is op zichzelf een mooi object, maar de weerspiegeling geeft een extra dimensie aan je kamer. Het prachtige kunstwerk boven de bank bijvoorbeeld, wordt op deze manier 2x getoond in onze kamer. En gezien ik nog lang geen genoeg heb gekregen van deze dame, yes please!

Naast de spiegel zette ik de prachtige Roly Poly Chair die ik kocht bij Casa Gitane. Naast een kunstige spiegel, hoort ook een kunstige stoel, vond ik. Bij beide komen ronde vormen terug waardoor ze heel goed naast elkaar staan. Een schapenvacht erin voor wat extra comfort én textuur, en dan zijn we al een heel eind voor de styling van dit hoekje.

Omdat ik nog iets meer hoogte wilde, hing ik rechtsboven nog een kunstwerk. Deze is gemaakt door Astrid Wilson en kocht ik bij Anna + Nina. Een laatste kleurrijke toevoeging want kleur, daar houden we van!

Ik ben blij met dit nieuwe hoekje! Lekker veel kleur, en inclusief een DIY project. Wat toch gewoon altijd leuk is, om naar iets te kijken wat je zelf hebt gemaakt. Bedankt voor het lezen!

Liefs, Marrit